2012/02/01

Pótolok...

Már megint szerda van, pedig most volt hétvége..., ki érti ezt?
Szombatról maradt kaja vasárnapra - az előző posztomban leírt menüből -, ami nagyon jól jött, u.i. elmentünk megnézni Benedek félévi táncgáláját. A Kolping Művészeti Iskola keretében tanulja a társastáncot örömmel,  Fannika nevű ovis barátnőjével, már második éve! Nagyon cukik voltak!:)
Kár, hogy a gépem minden elmozdulásra homályos képet csinál!:(  Nem tudom mitől van ez,  de gyanítom, hogy valamit véletlenül elállítottam és vissza már nem tudom... Kb. száz kattintásból ennyit tudtam kihozni, ami nézhető!:))) Elég rossz arány.
A kezdés izgalma...
Ezen a képen nem látható a tempó, de nagyon jó rock and roll volt!:)
Ezzel lezárult a félév, meg a hétvége is...

Hétfőn beszámoltam a napi dolgaimról, kivéve a kenyeret, ami ismét finom lett, kösz Trollanyu!:)  Elrepedt a teteje, de így talán még izgalmasabb volt ropogtatni! Holnap sütöm a következőt.:) Nagyon bevált!

Tegnap reggel elindultunk a nagyobbik Anyalánnyal lebontani a szentlőrinci kiállítást - neki volt kocsija, meg némi szabadideje, amire azonnal lecsaptam.
Út közben ki kellett szállnom, mert az éppen befagyott orfűi kis tó mellett haladtunk el - ahol strandolni szoktunk a gyerkőcökkel -, és ezt nem hagyhattam kattintás nélkül! Ilyenkor nem nagyon rajonganak az ötletemért, sőt... "jajanyueznemigaz, mérkellmindigmindenholfényképezni" c. mormogás hagyja el ajkukat, de rólam már lepereg...:)))
Hogy hagyhattam volna ki ezeket a képeket?

Folytattuk utunkat. Barátnőm már várt a művház előtt és hármasban gyorsan összecsomagoltuk az üvegeket.
Nem tudom hányan láthatták a kiállítást, mert - tapasztalom - a vendégkönyvbe nem szeretnek írni!... Nem vagyok elégedetlen, így is sok, szép dicséretet kaptam, amit nagyon köszönök!!!:)
Vannak újabb meghívások erre az évre, de megvárjuk a tavaszt.

Este még elmentünk a "messzi" unokákhoz - hátha tényleg jön a beharangozott irdatlan hideg, hó, egyebek -  beszélgettünk, játszottunk, egy kis fuvolázás és közben mennyei illat...De honnan is??? Kiderült, hogy mikor beléptünk az ajtón, a kisebbik Anyagyermek már a sütőbe tette a fincsi svéd, gyömbéres kekszet..., mert Ő ilyen..., a családi melegséghez, hangulathoz, kell még egy kis kuckózós nasi, úgy az igazi!:)
El is fogyasztottuk, gőzölgő gyümölcsteával. Hmmmm.....:)
Szóljatok, ha valakit érdekel a receptje -  megkaptam! -, egy új bejegyzésben leírom, de akkor sokan jelentkezzetek!:)))

Szép és tartalmas nap volt a tegnapi - is!

Hasonló, kellemes estét kívánok minden bekukkantónak!:)

9 megjegyzés:

Ledorka írta...

Ó, Benedek ilyen ügyes? :) Nagyon édesek a kislánnyal együtt.
A tó gyönyörű, a süti meg guszta. :)

Éva írta...

Csodás a táncospár, nagyon aranyosak! Milyen szép tartásuk van ezért is jó ez a tánc a gyerekeknek. Nagyon szép program lehetett számodra, mint büszke Nagymama nem szoktál ilyenkor elérzékenyülni mikor látod az unokákat szerepelni?
Csodás a tóról készült fotód, olyan igazi csend hidegség árad a képről.A süti nagyon jól néz ki biztosan finom volt finom teával!
Gratulálok a sikeres kiállításodhoz, további sok sikert erre az évre is !

Kati írta...

Ügyesek a kis táncosok, milyen jó is ha az embernek ilyen szép nagy családja van:)

Piros írta...

Milyen jó, hogy mégis megálltál a tónál és csináltál ilyen csodálatos, hangulatos képeket !
Benedek és a partner kislány nagyon aranyosak, büszké lehetsz az unokádra.

erdoseva55 írta...

Annyira édesek, olyan puszilni való képek!:)
Kérek tea receptet!:)))

erdoseva55 írta...

Természetesen a gyömbéres keksz mellé!:)))

trollanyu írta...

Imádom a társastáncot:) Én magam nem tudok táncolni:)Nagyon édes az unokád a kislánnyal. A kenyér nekem is kiszokott néha repedni, néha csak picit, néha nagyon, még nem jöttem rá mi az oka. De senkit nem zavar:)

inga írta...

édesk a kis táncosok :)
kérünk receptet! :D

Süne írta...

nálunk is befagyott a bara folyó , és ugyanaz a reakcio csak nálam a párom mondja hogy minek fényképezek de majd hétvégefelé ha nem lesz nagyon rosz idő elrángatom sétálni és akkor majd fotózok én is. :D

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons