2012/02/02

Tavasz, a télben

Tegnap ez az újfajta mécsestartó készült.
Tavaszi csokréta-bokréta, sok színnel, virággal. Mivel volt itthon tojás alakú gyertyám, azt tettem bele, így kifejezetten húsvéti lett!:)
Kint -12 fok van és még ennél is komolyabbat mond "a pesti ember" a rádióban..., de hát elvégre tél van, örüljünk neki! Eddig a hóvirágos időjárás miatt morogtunk, most meg "támad a tél", mínuszok és havazás. Nem ez a normális? De! Az ember már csak ilyen!...
Még készítek ehhez hasonlókat, ha valakit érdekelnek ezek az újabb, tavaszi fazonok - lásd előző bejegyzések -, most szóljon, hogy időre elkészíthessem!

Vigyázzatok magatokra! Tudjátok, sapka, sál kesztyű!:) Bent pedig üljetek a radiátorra, vagy dőljetek a kályhának, hiszen ebben az időben "az ember melegségre vágyik"...:) Csak a termokoksz kályhákkal vigyázzatok!!!:))))
Aki esetleg nem ismerné Örkény eme egypercesét, itt elolvashatja!

Szép napot mindannyiótoknak!

11 megjegyzés:

Süne írta...

én a kesztyűt felejtem mindig el és félúton valahova jut eszembe hogy kellett volna húznom. nálunk (Bácsföldvár, Backo Gradiste) -2 fok van a teraszi hőmérő szerint napos idő úgyhogy ki birtam terigetni.

Piros írta...

Nagyon tavasziasan szines ez a gyertyatartó, az ember(lakás) felvidul töle.
Nálunk is nagyon hideg van, de szépen süt a nap, ki lehet birni.

netuddki írta...

Ezúton szeretnék mindenkit tájékoztatni: nincs termokoksz kályhám!

Cimbilimbi írta...

Aj de szép, nagyon kedves nem csak a színei, de a formája is, gyönyörű! Épp most fejeztem be egy nagyon virágmező-színű medált, úgy látszik, a levegőben van :)) És akkor én is időjárásjelentek: a budai hegyekben -7 az ablaknál van a hőmérő, szerintem fűtjük egy kicsit mert a teraszajtó nem zár a legjobban, úgyhogy -8-9-re saccolom :) Brrr... de azért várom már a havat!

Éva írta...

Nagyon szépek ezek a mécsesek! Látod mondtam előzőleg hogy húsvétra jó lesz ez a tartó! Mifelénk is elég hideg van teraszon -10 fok, de most van itt az ideje! Egy kicsit a médiának a sokkolását már unom!

Lencsilány írta...

Ez annyira édes! Tavaszt akarok!!!

Vicuska írta...

Nagyon bájos, jókedvre derültem ebben a zimankóban! :)

Tiffany-Andi írta...

Nagyon szép! És valóban olyan húsvéti...

trollanyu írta...

Ez valami csoda gyönyörű:) Igazi tavaszi virágcsokor. Itt most jelenleg -14 van, de csak 1 hete lett ilyen hideg. Viszont tavaly voltak -25 fokok is napközben még Oslóban is.Na az már csontig hatoló hideg. De remélem most ilyen nem lesz. Jó melegedést a kályha mellett:)

Kati írta...

Csodás, nagyon tetszik, én is a tavaszt várom már:) De azt hiszem én jelenthetem a hozzászólók közül a legkisebb fokot, nálunk Erdélyben, Nyárádszeredában -22-23 fokot mutat a hőmérő:)

Tiffanylda írta...

Köszönöm a szépséges dicséreteket, a tál elkelt ajándék gyanánt, ugyanis Édesanyámnak ma volt a névnapja. Nagyon örült!:)

Ami a mínuszokat illeti, valóban Kati a "nyertes", szegény!:( Trollanyuék se izzadnak, de szerintem ti már mindketten megszoktátok ezt, nem?
Állítólag éjfélre ér ide délről a hó, hát majd reggel meglátjuk! Élesítem a fotóaparát lencséjét!:)))

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons