2011/03/05

Egy kis komolyzene

A böjtös recept után, dőljünk hátra a karosszékben és élvezzük a fantasztikus karmester által vezényelt csodás művet!:) Megéri!!!
Aki még máshol nem látta, gyorsan nézze meg, mert lehet, hogy a szerző eltávolítja... -jogosan -, mint ahogy a másik kedvencemet, az elefántfókás videót is!:(((

A biztonság kedvéért...

9 megjegyzés:

latinka írta...

fantasztikus:))

Halász Csilla írta...

hát a fókás se volt semmi,
de ez ......:)))

Gopál írta...

Frenetikus!!!!

Kreatív konyha írta...

Eszméletlen :)
Főleg, ahogy 2:58-nál beleéli magát :)

Névtelen írta...

Csak egy tipp :
március 06 (vasárnap) ma -
Energiatakarékossági Világnap.
Bár 07 órára terveztem a kilépést (OFF) - lett belőle 08 óra -
Részletek : Google

aranyos fodorka írta...

Szomorú, hogy az ember (én) azonnal azt keresi, hol lehet ebben a trükk. Mert azért – legyetek őszinték – nem egészen „normális”, hogy egy ilyen picurka gyerek, ilyen tökéletesen dirigáljon… Azonban még az én nagyon kritikus szememnek sem tűnt fel semmi trükk – habár manapság (sajnos) MINDEN lehetséges már ügyes-kezű informatikusok segítségével.
Nos, elismerem, valamiféle csodát látunk itten, olyasmit, amitől az érzi az ember, hogy „sok van mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodálatosabb.”….(Szophoklész:
Antigoné)
De...
…. elgondolkodtat a téma: mert ha a tehetség „Isteni” adomány, akkor egy máshová született kisgyerekben hogy fedezik fel, ha még a villany sincs a kunyhójukba bevezetve ?

Tiffanylda írta...

Aranyosf., a férjem szerint is manipulált a felvétel, ez egy informatikusnak semeddig sem tart.., de szerintem akkor is, ha tízszer vették fel és összevágták, ennek a kisgyereknek a mozdultai, mimikája, ritmusérzéke, zeneszeretete kivételes és óriási!!!

@X, kösz, hogy szóltál, igyekszem betartani!!!:)

Era írta...

Szerintem , nem manipulált. Az apukája lehet a karmester. Egy gyermek figyelmét ilyen hosszú ideig, csak az élvezet köti le. Látszik, hogy élvezi amit csinál, sőt ennél több, nagyfokú érzéke van hozzá. /Egy-két beintése tökéletes, a halkabb és erősebb zenei átérzést még a tanultabbja is nehezen adja át./Nulla manipuláció, ezres tehetség. Örülnék neki , ha én így tudnék vezényelni.:D

Huligánlány írta...

Ez a kisgyerek mára felnőtt, és nagyon színvonalas zenész lett belőle. Nem tudom a nevét, én is mostanában olvastam valahol.

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons