2010/11/15

Másfél lámpa + gömbpalacsinta

Tegnap, mikor már lemenőben volt a Nap, az üvegezést abba kellett hagynom, mert a szemeim erősen romlanak és olyankor már csak rontok a dolgokon... Ma folytattam az udvari asztalon, csodás időben.:)
Kathy figyelj, itt tartok!:) Ne ijedj meg, a színek ugyanazok, csak a fényviszonyok rosszak!


Vasárnap - vacsora gyanánt - Katával, Benedekkel megsütöttük / főztük  a gömbpalacsintát. Isteni kalóriabomba! Híztam két kilót legalább, de megérte!:) Én egy kis szederlekvárt is tettem mellé.., nem rontotta el!:))))  Mellékelek egy képet a desszertről. Kicsit közeli, de már nagyon kívántam!...

5 megjegyzés:

Névtelen írta...

"Megakadt" a szemem pár dolgon...(nem kritika !- ) és talán azoknak írom (?) akik sokat írnak (vagy beszélnek) - aztán döntsék el, hogy' helyes !
Páros testrészek
A jó/helyes megvilágítás szerintem is igen fontos! Tán' azon nem kellene spórolni! Illetve, (írják/javasolják) kb. 3 óránál több számítógépezésnél nem árt egy "védő" szemüveg. (Gyermekeim anyjának... pl. a munkahelye fizette (azt is)- stb. És a "kedvelt témám" - szemorvoshoz (is) menni - ( és a szemfenéknyomást is megnézetni...) stb. Orvos szerint : erről sem nagyon tudnak a "fiatalok" ! stb.
Na, de nem riogatnék én senkit sem ! :-)

Tiffanylda írta...

@X: Én csak természetes fénynél tudok dolgozni, igazán jól akkor látok!
Miután a fiam egész nap - hivatalból - a számítógép előtt ül, kikértem egy igazán jó szemorvos véleményét arról, hogy milyen védőszemüveget használjon. Azt mondta, hogy olyan nincs, az csak egy jó, üzleti fogás, kb. 25 ezerért...Képes vagyok elhinni neki!

Tímel írta...

Örülök, hogy alakulnak a lámpák !

A védő szemüveg kapcsán Ildivel értek egyet! Fájt a szemem a munkahelyemen, no hajrá, legyen egy. Abban még jobban fájt...Mert nem bírja a szemem, és kiderült, ha vacak a monitor bármit tehetek a szemem elé, csak a tenyerem és a szemhéjam véd meg tőle...a napszemüveget sem bírom,a fejem fáj tőle.

Kőrösi Mercédesz írta...

Jaj, ez a gömbpalacsinta! Veszedelmesen néz ki!

A lámpa klasszul alakul:)

Névtelen írta...

Demokrácia van! (állítólag) és hogy ki,miben hisz ?- bizonyára abban is.
Romlik a szemünk
vagy ez :
szemüvegről
Így aztán ki-ki tegyen belátása szerint. (Az is igaz, nagyon nem szereti(k) az orvos(ok),ha az ember megkérdez egy másik orvost is...
Ez meg itt egy kis játék
Ólomüveg blog(!)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons