2020/10/31

Ősz a pagonyban





















Szépséges, kirándulós, őszi napokat minden bekukkantónak!

6 megjegyzés:

Éva írta...

Csodás hely szép fotók, azt a kilátót készítette férjed? Nagyon ügyes! Nektek is napsütéses szép napokat kívánok!

Tiffanylda írta...

Éva: köszi! Igen, ez a "híres" kilátó!:) Nem csak azt készítette, hanem ezt az egész "arborétumot" ő ültette a sok - sok fával, bokorral, minden más mellett... Valóban nagyon ügyes és főleg szorgos!:)

undercover írta...

Atyám, ez igen! Mások 150 milliós támogatásból kutyaólat építenek ehhez képest! Igazán gyönyörű minden! (és most nem a lokálpatrióta beszél belőlem, mert én is arról a környékről származtam el)
drága szorgos alkotó is megérdemelt volna legalább egy fotót hátulról, vagy az árnyékát, hogy tudjuk, kire irigykedjünk (ez vicc akart lenni)
th

Tiffanylda írta...

undercover: köszönjük!:) Ígérem, legközelebb megmutatom az alkotót, de csak picit ;) Irigykedni rám kell, akinek mindebből az élvezet jut! A család és én vagyunk a haszonélvezők.:D Egyébként a gyerekek, unokák keze is benne van a kilátóban, kinek több, kinek kevesebb, de MINDENKIÉ!

aranyos fodorka írta...

Nem tudok ezekkel a színekkel betelni ! Már nem számolom a fotókat, annyira csodás az idei ősz, igyekszem elraktározni ki tudja, milyen telet kapunk !
Szép a táj, és én meg ráadásul tudom is mit látok :-)

Tiffanylda írta...

aranyos fodorka: ma már sokkal másabb minden. Naponta változik és ahogy lehullanak a levelek, úgy veszít a táj a szépségéből. Aztán már csak a hó teheti szebbé a látványt.:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons