2020/10/15

Megelőzés - védekezés - próbálkozás...

Mindannyian - különösen az idősebb korosztály - aggódunk a korona vírus miatt. Gyermekeink, unokáink, szeretteink, barátaink és nem utolsó sorban a magunk egészségéért.

Miután meglehetősen egyedül maradtunk - kormányunk nem sokat segít -, nekünk kell mindent elkövetni, hogy ne kapjuk el!  Alap a szájmaszk, kesztyű, alkoholos fertőtlenítők, az egymástól való távolság tartása és hogy minél kevesebbet tartózkodjunk tömeges helyen. 

Számunkra nagyjából megoldható, de az iskolába járó unokáink és - koronásokkal körbevett - iskolákban tanító pedagógus gyermekeink ki vannak téve a fertőzésnek! 

Mi szeptembertől májusig szedjük a C-vitamint nagy dózisban, a 2000-es D-vitamint és persze magnéziumot. Két éve nem volt komolyabb influenzás megbetegedésünk (lekopogom)!

Mivel ez a korona vírus ennyire durván szedi áldozatait, elkezdtem jobban utána nézni, mit mondanak a szakemberek megelőzés és vitaminok ügyében. Természetesen ilyenkor szembetalálkozik az ember orvosokon, gyógyszerészeken kívül mindenkivel. Kóklerekkel, hozzá nem értőkkel, okoskodókkal, vírustagadókkal, stb. Igen nehéz laikusként eldönteni, vajon kinek higgyek?

Kb. két hónapja történt, hogy a legkisebb lányunk hasonló okokból keresgélt "étrend kiegészítőt", azaz vitaminokat, ásványi anyagokat tartalmazó készítményeket. Rátalált egy fiatalemberre, akinek tizenéves kora óta az a célja, hogy egészségesebbé tegye az embereket. Szabó Gál Bencének hívják.

Érdekes a fiatal élete, hogy honnan hová jutott és mit ért el! 

Drog- és toxikológiai technikus, folyamatosan kutatja a táplálkozástudományt, kísérletezik, hatóanyagszakértő, termékfejlesztő és családja bevonásával évek óta gyártja saját termékeit, melyek nagyon sikeresek annak ellenére, hogy SEHOL nem hirdeti magát!

Közben előadásokat tart, rádióban kérdésekre válaszol és mindent elmagyaráz úgy, hogy azt bárki megérti! Rendkívül alapos, felkészült. 

Gyermekünk kipróbálta a szereit és áradozott róla!  Laborban, vérből vizsgáltatta a hatást és bizonyítottan rengeteget javultak az egyébként nem túl jó eredményei! 

Mindezt boldogan újságolta és a vírusra hivatkozva - kedvesen, féltően - nekünk is rendelt vitaminokat, hogy próbáljuk ki, higgyük el, nem fogunk csalódni! Mellesleg jegyzem meg, hogy Aranyember iszonyú szkeptikus ez-ügyben, az általam kimért napi vitaminokat is csak azért szedte be eddig, kb. hogy... csak a kedvemért, na!:) Most meg a kislánya kedvéért, azért az könnyebb! ;) 

Lassan három hete kezdtük, 1-2 hét múlva talán már írhatok kézzelfogható tapasztalatokat.

Természetesen mi is utána néztünk Szabó Gál Bencének, szinte mindent elolvastunk róla és valóban nagyon hitelesnek tűnik! Rendeltünk 1-2 nem vitamint is..., reméljük nem fogunk csalódni benne és termékei által megerősödik úgy az immunrendszerünk, hogy talán kikerülhetjük a koronát!

Még ha nem is vásároltok, mert drágának találjátok - ámbár lehet, hogy a semmit drágábban veszed, csak nem tudsz róla! - ajánlom elolvasásra egy kis infó nem árt, hogy honnan, hová jutott, és egyéb cikkeket, beszélgetéseket, előadásokat. Tanulmányozzátok a szereit! Különösen érdekes, amit a D-vitaminról ír / mond! (A termékek mindegyikénél teljesen le kell görgetni, hogy a részletes leírást megtaláljátok!)

Hajrá, az influenza és koronavírus ellen!:)

Vigyázzatok magatokra!!! Szép estét minden bekukkantónak!:)

5 megjegyzés:

Éva írta...

Köszi az infót, a D vitaminról már én is hallottam ajánlották!A rendszeresen szedett gyógyszereink mellé különösebben eddig nem szedtünk semmi vitamin kiegészítőket amit férjuramra nagyon nehezen tudnám rábeszélni.Igyekszünk betartani amit lehet tömegbe nem járunk de azt mondják hogy ez már nem is szükséges ahhoz hogy elkapjuk mert már a levegőben van.Nagyon nem jó ez így, összevont/ névnap, szülinap/ családi ünnepünk lenne a jövő héten jönnének a gyerekek/ ha minden rendben velük és velünk is/ és mégis bennem van a félsz. Bár az igaz hogy egérlyukba nem lehet elbújni bármennyire félünk ha jönni akar úgyis elér:-)) Azért reménykedem! Legyen szép a hétvégétek!

Tiffanylda írta...

Éva: úgy látom, a férfiak mindenhol szkeptikusak a "beszedendőket" illetően!:) Talán sikerül összejönni a családnak, drukkolok! Ki tudja, lehet, és ahogy jósolják, egyre rosszabb idők jönnek, legalább még gyorsan találkozzatok egyet!:) Vigyázzatok magatokra!

Névtelen írta...

Érdekes az írásod, köszi szépen, hogy megosztottad.
Azért az érdekelne, hogy mit értesz azalatt, hogy "kormányunk nem sokat segít", mit kellene segíteni, ami megfelelő segítség lenne....???
Tegnapelőtt megjelent a velem szemben lévő fiatalember /17-18 éves/ ajtaján a piros figyelmeztető cetli, hogy tilos a belépés, stb....
Na ez azért már - hogy ennyire közel van - eléggé necces.
Vígyázzatok magatokra, hiszen mindegyikünk saját felelőssége elsősorban. Marika

Névtelen írta...

Kedves Tiffanylda! Nagyon tetszik a poszt, munkásságát követni fogom a jövőben is! További sok sikert!

Tiffanylda írta...

Névtelen-ek: köszönöm szépen a dicséreteket, nagyon kedves!:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons