2014/01/04

Új év

Szilveszter elmúlt, volt némi szerény családi mulatozás, folyamatos játék, muzsika, egy kis tűzijáték is. Nagy volt a gyerekek öröme, ezáltal a miénk is!





Viszont... Kópé kutyánk kétheti eltűnése és egy hirtelen jött temetés nem tett jót az újév indulásának...:(

Próbáljuk elfogadni a dolgokat és reménykedünk, hogy az év hátralévő része boldogabb lesz!

Az elmúlt napokat nagyjából pihenéssel töltöttük. Nagy izgalommal próbáltuk ki a csodás új főzőlapot, melyen egy csirkepörkölt készült. Utolsó bűnözésünk ebben az évben..., de megérte! Úgy tűnik, a képen látható hölgynek is ízlik! ;)

Aranyember - mint tudjuk - nem bír munka nélkül létezni, s mivel a lakásban szünetel a felújítás, hát belekezdett egy óriási madáretető építésébe az udvaron, melynek egy kiszáradt fenyő törzse ad otthont úgy, hogy kap egy tetőt. :) Szép lesz! Remélem, a "mátyások" nem veszik birtokba, kiszorítva a kisebbeket!



"Sajnos" olyan meleg van mifelénk - reggel 8 fok, délben 14 -, hogy a madarak egyelőre nem igénylik az etetést, viszont a japánbirs és az egyik kis almafánk is bontja a rügyeit, virágait..., sőt, egy méhecskét is látott a család! Megbolondult a természet!
Nem tesz ez jót a közérzetnek sem, mindenki fáradt, aluszékony, mint az őszi légy, fejfájás és egyéb panaszok is előjönnek.
Viszont nyertünk egy kis időt, hogy komolyabban feltöltsük a fáskamrát, mert - a felújításra koncentráltunk és ez ügyben -  lemaradásaink vannak!
A gyerkőcök - a szülőkkel együtt - már bánkódnak, hogy hétfőn iskola :( és mi lesz, hogy fognak felkelni, mert annyira elcsúsztak az ünnepekben!...Végre kialudták magukat, feltöltődtek! Sajnálom őket, nem lesz könnyű és oly messze a következő ünnep! Holnap, ráhangolódás...

Szép estét és kellemes vasárnapot minden bekukkantónak!
Ajánlom ezt az albumot meghallgatásra!

4 megjegyzés:

Piros írta...

Ilyen sok gyerekkel igazi a szilvesteri ünneplés !
A madárház-palotának majd fognak örüöni a lakoí, amikor -23 °lesz mint most Kanadában !!

Ciciri írta...

Boldog Új Évet! Kívánom hogy csodás évetek legyen!

Éva írta...

Örülök hogy végre jelentkeztél és hogy jól teltek az ünnepek. Sajnálom hogy azért mégis közbejött szomorúság és a kis kutyus elkalandozása ami biztos felkavart benneteket. A madáretető szerintem a környék összes madarát odavonzza, nagyon ügyes a Te "Aranyembered".Kívánok minden jót és szépet erre az évre is nektek és jó egészséget!

Kati írta...

Örvendek, hogy jól telt a szilveszteretek, ha utána egy kis fájdalom is jött, sajnos ez mindig így van, hiszen megy tovább az élet. Reméljük, hogy ez az év is hoz jó dolgokat magával:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons