2013/12/28

Karácsony másnapja

Jókor jött az ünnep. Végre "kötelező" lazítás volt, a rengeteg munka után!
Összerántottuk a lakást, hogy a nagy család összejöhessen nálunk egy közös ünneplésre, mint minden évben. A takarítás hagyott maga után némi kívánni valót, de képtelenség lett volna befejezni - meg felesleges is, mert folyt.köv. -, szerencsére csöppet sem zavarta a társaságot!
Mindenki hozta az ünnepi morzsáit - diéta felfüggesztve! - ettünk, ittunk, beszélgettünk.A hét kisgyerek, tizenhat felnőtt "nagy gyerek" és a hat éltesebb korú sem unatkozott.
Úgy ugráltak, hogy nem tudtam éles képet készíteni róluk!:)))Két csodás bejelentés is történt: egy eljegyzés és egy újabb baba érkezése a nagy családba! :)
Igazi ünnep volt mindannyiunk számára! 
A lakás is jól vizsgázott, sokkal funkcionálisabb, mint valaha! Rengeteg munka van még, de kényelmesen elfért 28 ember és bármennyi születendőnek is jut hely! :)
Az új esztendőig olvasás, filmek, zenehallgatás, barátok, rokonok. Felváltva, vagy vegyesen... Behozzuk a kulturális lemaradást.

Kellemes pihenést Nektek is!:)

6 megjegyzés:

bemka írta...

Isten áldása legyen az életeteken!
Örülök veled a jó híreknek:)

Tiffanylda írta...

Köszönöm Marika! :)

Kati írta...

Jo pihenest tovabbra is nektek. Puszi

Éva Erdős írta...

De jó volt olvasni! Nálunk is hasonlóképp voltak a történésk: én sem végeztem a takarítással / senkit nem zavart/ jó sok hely lett az átépítés során, jól éreztük magunkat. szép szeretetteljes ünnepünk volt, és újabb babba érkezik hozzánk is . A negyedik fiú unokám! négy kis hercegecske vesz majd körül bennünket! :) Nagy az öröm! :) Most pedig olvasunk, filmeket nézünk, moziba visszük az unokákat. Éééééééééééés elolvasom újból a barcelonai úti bemutatódat, mert mi is oda készülünk :) Szép napokat Nektek!
m

Tiffanylda írta...

Köszönöm, Kati!:)

Évaaaaa!:) Veled örülök és egyben egy picurkát irigykedem is Barcelona ügyben, de csak egészséges irigykedés, nem sárga!:)))

Kati írta...

Boldog Új Évet kívánok:)Millió puszi:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons