2012/06/10

Szülinapi nyereményjáték...

... eredményhirdetése!

MARGIT NAP VAN! ISTEN ÉLTESSE ŐKET SOKÁIG!:)

  
Először is nagyon szépen köszönöm az érdeklődést és hogy most is velem voltak azok, akik állandó látogatóim, bekukkantók, vagy újak!:)
Kezdeném az "újak" kategóriával, hiszen Lapappilon valóban zsír új - ahogy mondani szokták -, s mivel egyedül jelentkezett, sorsolnom se kellett. Vagyis, a mécsestartót ő nyerte! Gratulálok!!!:)

A "bekukk" kategóriába többeket betettem, pl. aki nem követőm, vagy ha az is, szinte sosem kommentel, láthatóan nincs jelen. Az üvegből Tideke nevét húzta ki a Legkisebb. Ajándékom, a betűző virágdísz, gratulálok!!!:)

Az állandó látogatóim közül Vicuskának kedvezett a szerencse, a Legnagyobb az ő nevét húzta ki! A nyereménye egy kis tálka. Szeretettel gratulálok!!!:)
Sajnálom, de ezzel a két  képpel szolgálhatok - az első kategóriával kezdtünk -, aztán lemerült a gépem, az egésznapos fotózástól! (Majd mutatom, egy másik posztban.)
A verseny tisztaságáért garanciát vállalok, amivel sokra nem mentek ugyan, de mégis valami...

Kérlek benneteket, hogy küldjétek el a címeteket! Igyekszem mielőbb postára adni a nyereményeket, amit  mindenki a saját blogjában bemutathat, ha úgy gondolja!
Szeretném, ha a 3. szülinapot is együtt ünnepelhetnénk!:)

További, szép estét!

16 megjegyzés:

Kati írta...

Nagy gratula a nyerteseknek:)

Ilona írta...

Gratulálok a nyerteseknek.

latinka írta...

Gratulálok!

Susu írta...

Gratulálok!

Újra itt! írta...

Gratulálok a nyerteseknek!

Névtelen írta...

Kedves Ildi,azokat,akik évek óta követnek és readerből olvasnak, hová sorolod? egyébként most hogy megnyitottam a readert, látom, hogy virusos a blogod....

Tiffanylda írta...

Kedves Marlen, nem sorolok senkit, sehova, csak akik a játékomra jelentkeztek, őket "soroltam be" a játékszabályban meghatározott helyre. Sajnos, nem tudom mi az a reader, így én megnyitni sem tudom. Vannak telepített irtóim, de mást tenni nem tudok..., illetve egyet igen, ha belehal a blogom, vagy a gépem, abbahagyom...

Éva írta...

Gratulálok a nyerteseknek! Remélem jövőre ugyanitt és mindenkivel találkozunk!!!

inga írta...

gratu a nyerteseknek :)

Vicuska írta...

Örömöm határtalan!!!!!! :) Köszönöm a nagyobbiknak :D
Gratulálok a sorstársaimnak és nem utolsósorban a népszerű blog pozitív kisugárzású megálmodójának, szorgalmas írójának és a művészembernek, akit ennyien látogatnak, ennyien szeretnek!

Tiffanylda írta...

Köszönöm Vicuska, kedves vagy, de ennyi szépet ne írj, mert elbízom magam!:)

Névtelen írta...

Kedves Ildi, nem akarok kötözködni, de annó mikor inditottad a játékod, többen direkt,külön is rákérdeztünk, hogy kell-e minden egyes fordulónál jelentkezni, és te azt mondtad, hogy mi mindannyian részese vagyunk a játéknak, ez a "jutalma" az olvasásnak. Ezért én soha nem is jelentkeztem külön.....ha gondolod, visszakeresem neked ezt a bezsélgetést.

lapappilon írta...

jaj de jóóóóóóóóóóóó!
örülök!
sok puszi
írtam üzenetet
minden jót
Éva
lapappilon.blogspot.com

Tiffanylda írta...

Marlen, ezt a játékot nem "anno" indítottam, hanem most, a 2.szülinap alkalmából és jelentkezni kellett a régieknek is! Nézd vissza! Szerintem kevered a Zsákbamacskával... Úgy gondolom, ahogy most írsz, akkor is jelentkezhettél volna egy kommenttel a játékra! Én sem akarok kötözködni, félreértés ne essék!:)

tideke írta...

Szia Tiffanylda!

Csak most látom, hogy nekem kedvezett a szerencse.
Jaj nagyon örülök neki, már alig várom, hogy láthassam az általad készített remekművet!!!!

Köszönöm szépen!!!

Küldöm az elérhetőségeimet.

Nagyon boldog vagyok, további sok sikert, gyakrabban nézelödök ezentúl nálad!!!
Edit

Tiffanylda írta...

Szia Edit! Na, végre, hogy jelentkeztél!:) Kezdtem elkeseredni. Holnap igyekszem postára adni a cserepes virág mellé tűzhető apróságot. Remélem tetszeni fog! Az jó lesz, ha gyakrabban jössz, köszönöm a dicséretet!:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons