2012/05/22

Sűrű hétvége

Bontjuk az életveszélyessé vált 200 éves istállót... Pontosabban Aranyember..., mi csak asszisztálunk, de azt is alig tudunk!:) Még eltart egy darabig, reménykedünk, hogy szükség lesz ránk!
Mindenkinek jutott munka eső előtt!
Ünnepeltünk is, de keveset fotóztam... Jobb is, így nem izgatlak benneteket a finomságokkal!:) Ez a kifli és a lasagne pont elég! A puncstorta, meg egyebek lemaradtak...
A gyerekek úgy eltűntek az erdőben, hogy csak kettőt találtam belőlük!:)
Doma, éppen hangyatojásokat figyelt meg.
Benedek gyakorolta az ugrókötelezést, a lehető legszűkebb helyen...:)
Egyszer csak betotyogott a szomszéd két kacsája. Imádom őket! Bejárják az egész falut, mindenki kedvencei. Szerintem már a falu jelképei is lehetnének, négy éve csinálják ezt! Nagy tekintélyük van. Nem félnek a kutyáktól sem, a mi Fickónk bemenekül az előszobába előlük!:D
Igaz, egyszer a veteményes felé totyogtak, mikor nagy hangzavart hallottam és a fekete erdélyi kopónk szájából elég sok fehér toll lógott ki..., de nem történt nagyobb baj, harag sincs, ma is jönnek, viszont kerülik a kertet!:)
Dolgos hétvégénk volt, de amit kellett elvégeztünk és az esőre nagy szükség van, bármilyen kellemetlen is az idő..., még a cipőm is átázott!:(

Kellemes begubózást ma estére!:)

7 megjegyzés:

Bogi írta...

Hát nem telt tétlenül a hétvége! Azért az a pajta nagyon nagy. Lesz munkátok vele. Bár már az tisztelendő benne, hogy 200 éves. Lenyűgöző, hogy eddig állt/áll, ha mostanra életveszélyessé is vált...

MrsSame írta...

A Lasagneból szívesen ettem volna,csak úgy mint az elmaradt fotójú Puncstortából. Olyan rég ettem utoljára és nagyon szeretem.
Tevékeny,de szép hétvégétek volt az biztos.

Éva írta...

Nagyon mozgalmas hétvégétek volt! Minden volt munka, szórakozás unokázás. Igazi családi tennivalók.Ennyi munka után biztos hogy minden elfogyott amit készítettél! Mifelénk még ma is szépen sütött a nap meleg volt nagyon!

Tiffanylda írta...

Mirci, nagy munka, az biztos és sajnáljuk is, de a gyerekek körülötte rohangálnak és itt-ott már elkezdett leomlani a fala, stb. Muszáj mielőbb befejezni, amint kisüt a nap!

MrsSame, nagyon jól sikerült a lasagne! A torta úgy elfogyott, hogy le sem tudtam fotózni!:D Másnap a másikat sem!:))) Borzalmasak vagyunk!...

Piros írta...

Nem unatkoztatok, az biztos. Furcsa lesz majd, ha eltünik a pajta, amire olyan régen néztetek és nyilt lesz a kilátás. Szerencsére van aki eteti a szorgalmas munkásokat (és a többit)!

trollanyu írta...

Nagy munka, de ilyen finomságok mellett könnyebben halad:) Már választottam ám tőled valamit, hamarosan elkészítem:)További jó munkát és unokázást:)

Tiffanylda írta...

Éva, Piros, Trollanyu, valóban rengeteg volt a tennivaló, meg az ennivaló is, de így igazságos, nem?:)))
Erzsó, alig várom, hogy megtudjam, mit választottál!:) Profi vagy, nekem meg elég egyszerű receptjeim vannak, úgyhogy nem lesz nehéz dolgod!:)
Én is választottam Márti blogjából olyat, amilyet még nem ettem, így egy kicsit izgulok!...

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons