2012/03/22

Ezt kéne nekem is...,

... amit Bogi és Doma próbálgatnak - egy filmből vették - és közben olyanokat hallok, hogy "ommmm"...:)

Jó annak, aki el tudja sajátítani a meditációt és felfrissül, kisimul tőle!
Holnaptól, talán valami hasonlóban lehet részem...
Szép napot Mindenkinek, aki itt megáll egy percre!:)

6 megjegyzés:

Tipitá írta...

Szép napot neked is!

Susu írta...

Legyen csodás napod! :)

Vicuska írta...

Ó, de kis hajlékonyak :) A mai világban jó egy kicsit megállni és ommm-ozni, lecsitítani a lelkünket! Szép napsütötte napot Neked is!!!

Éva írta...

Próbáld ki ! Ilyen hajlékony nem vagyok az biztos, de anélkül is lehet összpontosítani! Nyugodt testtartásban szemed lecsukva kezed így össze sokat csináltam és csinálom én is!Lányaimnak ha mondom hogy lazítsanak egy kicsit nevetve mondják " Tudom anya ommm...!:)
További szép napot!

Cimbilimbi írta...

Édesek :) Nekem egy időben sokszor görcsölt az epém. Rosszul viselem a fájdalmat, viszont a gyógyszereket még annál is jobban utálom. Egy ismerősömtől kaptam egy DVD-t, szenior callanetics és jóga keveréke. Az egy álom. Mint Éva, én sem vagyok hajlékony, de amennyire tudtam csináltam a gyakorlatokat, és van kettő-három, amitől szinte azonnal elmúlt a fájdalom! Utánaolvastam, és a jóga tényleg megmozgat odabent mindenfélét, amit meg kell mozgatni :)

UI - Bocs hogy ilyen hosszú vagyok, de ezt még leírom: a callanetics szót kipirosozta a helyesírás-ellenőrző. Megnéztem, mit javasol helyette - hát azt, hogy csillagtalan :DDD

Vicuska írta...

Kedves cimbilimbi, felkeltette az érdeklődésemet, amiről írsz, hol található ez a DVD? Pontosabban mit keressek? Köszönöm a választ :)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons