2012/02/14

Díj, megváltoztatott teendőkkel

Évától kaptam ezt a díjat ma, amit szívesen vettem, de - bocsáss meg Éva és akik létrehozták - javítanék a díjjal kapcsolatos kötelező teendőkön - mint ahogy azt Te is elkezdted -, hogy egy kicsit "lájtosabb" legyen a dolog, illetve élvezetesebb, akár játéknak is felfogható! Számomra... Nem kötelező követni, csak javaslat!

Sok, szép hasonlót kaptam már - a blogomon belül megtalálható valamennyi - és szinte mind azt kéri, hogy mondjak magamról valamit...Sokszor mondtam már, UNCSI!!! Meg aztán azt mondok magamról, amit akarok, nem?:) Há'de!:)
Épp ezért arra gondoltam, hogy akinek elküldöm ezt a díjat, írjon Ő, rólam 7 dolgot, vagy ahányat akar, kettőt, tízet!:D Olyat, amilyennek megismert eddig, lehet az jó, rossz, bármilyen! Szerintem sokkal érdekesebb lenne "külsőstől" olvasni a véleményeket, mert azon el lehet gondolkodni, hogy vajon miért azt írták, amit!? Aztán magamba nézhetek, hogy ez így van, vagy sem, illetve értékelem, ahogy akarom, de nem ártana egy kis őszinte visszajelzés!
Szerintem kicsit sok a "negéd", mindenkinek mindene gyönyörű, isteni, fantasztikus - amit én kétlek - és képtelenségnek tartom, hogy mindenkinek a rózsaszín tetszik a legjobban, vagy a savanyú uborkát szereti... Értitek?  Úgy gondolom, hiányzik az őszinte kritika, ami nem kell, hogy bántó legyen, inkább építő!
Én is tudok egy határ rossz dolgot mondani magamról, de most mondja ki más, hogy beazonosíthassam!:)

Ebben csak az vegyen részt, aki nem sértődékeny és fel tudja dolgozni más őszinte véleményét!:) Nem szeretnék összeugrasztani senkit!!! Sokat tanulhatnánk belőle!


Tehát, a díjjal járó teendők...
1. Köszönd meg a díjat akitől kaptad (mondjuk ezen nem változtatnék..:)!
2. 7 dolgot írjál rólam - jót, rosszat, tapasztalatod alapján - és írd ehhez a poszthoz, kommentbe!
3. Küldd tovább (vagy nem) annak, akinek szeretnéd és értesítsd őket!

Ezek után szeretettel küldöm MINDENKINEK, aki be szokott nézni hozzám, főleg, ha rendszeres olvasóm, mert Ők talán megismertek már valamennyire és van kedvük egy kis véleményformálásra.
Kihangsúlyoznám, hogy nem kötelező a játék, csak az írjon, akinek kedve van!

Vidám, napsütéses Valentin napot mindannyiótoknak! Imádom Laár Andrást..., ma ennyit magamról!:)


14 megjegyzés:

Éva írta...

Azért nem írtam magamról már én sem mert már megtettem korábban.
Azt amit felvetettél hogy egymásról írjunk véleményt, azzal hogy neked adtam ezzel már véleményemet kifejeztem hiszen sokoldalúnak tartalak. Akár kézügyességedet nézem, vagy a fotóidat, vagy esetleg a sütés-főzés tudományodat! Szerintem ehhez külön jellemzést nem kellett volna írnom mert a díj címe tartalmazza!

Ledorka írta...

1. Erős. Rettentő erős.
2. Tehetséges - sok tekintetben.
3. Kedves, szeretetre méltó.
4. ANYA és NAGYMAMA -így, csupa nagy betűvel.
5. Kissé kishitű... tessék már lazán elfogadni, ha művésznőznek! :D
6. Segítőkész.
7. Optimista, aki meg van róla győződve, hogy pesszimista, vagy épp pesszimista, aki titokban optimista. :)

Tiffanylda írta...

Éva, Lidércke köszönöm, de nem ilyenre gondoltam, mert ez megint csak csupa "negéd"! Nem azért írtam, hogy most magamat fényeztessem!!!! Tessék olyat is írni, hogy én nem tennék rá gyöngyöt..., nekem nem tetszik az a tál, mert... Vagy én nem írnám le, hogy izé...! Meg különben is, szerintem ez egy kicsit homályos, vagy hogy jön ide a kaja...?! Szebb lenne zöldben... BÁRMI!!!

Ledorka írta...

El se hiszed... lásd 5. pont! :D

Tiffanylda írta...

Áhhh, nem könnyű veletek!:)...

netuddki írta...

No jó, végül is Te akartad....
1. Rettentő gyenge biológiából, ezt ékesen bizonyítja, hogy a részemre készített egérnek nagy elefántfüleket készített!!! (Aki nem hiszi, nézze meg a régebbi bejegyzésekben.)
2. A játékosok idegeire megy (de az enyémre mindenképpen) azzal a rossz és teljesen indokolatlan szokásával, hogy a 7 pontos játékban folyamatosan segítséget ad, amikor nem boldogulunk a megoldással, így teljesen tönkreteszi a játék örömét.
3. Ráadásul diszkriminatív a játék értékelésekor, mely helytelen szokásának már többször váltam ártatlanul szenvedő áldozatává.
4. Mostanában ráadásul telerakja a blogot havas fotókkal, mikor sejthetné, hogy mennyire elege van már a hóból minden olvasónak.
5. Sajnos nem ismerem ahhoz eléggé, hogy több rosszat írjak róla (ha jót írnák, akkor meg reklamálna, lásd fentebb, tehát még hálátlan is, ami szintén rossz szokás...), de ígérem, ha több időm lesz, összeszedem a gondolataimat, és írok még egy 6. és 7. jellemzőt.

ancsapancsa írta...

Jó! :-)
No tehát szerintem: (ne számíts rossz vélaményre tőlem, és nem hízelkedés okán)
- kedves vagy
- kreatív vagy
- biztos támasz a gyerekeidnek, unokáidnak
- takarékos vagy
- az élet egyszerű hétköznapi dolgait is kisebb csodaként tudod bemutatni, ezzel ráébresztesz minket, hogy igenis ebben rejlenek az élet örömei, és azok, akik elrohannak egy napnyugta mellett, hajszolva a nagyobb élvezetet, lemaradnak az igazi értékekről.

Lehetne még sorolni, de hagyok a többieknek is.

Tiffanylda írta...

Netuddki, vééégre!!!! Köszönöm szépen az őszinteségedet!:))) Várom a többit!
Egyébként hülyeség, hogy az egérnek olyan kicsi füle van, hogy mutatna úgy? Ez a művészet szabadsága egyébként, de hát mit tudhatsz Te erről!?:DDDD Én művésznő vagyok, vagy mi...

Ancsapancsa, köszi a véleményezést, a sok szépséget. Szerintem a "takarékos vagy" nem stimmel, most erősen próbálkozom vele, de már nincs miből... Hogy kedves-e? Hááát, az sincs mindig így, de örülök, ha így látod!:)

Piros írta...

Na most alaposan megkaptad netuddkitöl !!! Dehát ezt akartad, nem ? Csak a fárfiak mindig eltúlozzák a dolgoikat.

netuddki írta...

Igyekeztem a rám egyébként is jellemző visszafogottsággal fogalmazni.
Látjátok, elfogadja, hogy művésznő, csak ki kell provokálni... Szóval 6. pontként még csak nem is következetes.

Piros, esetleg Rólad is írjak 7 pontot?

Lehet, hogy ezzel kellene foglalkoznom: Megfelelő díjazásért cserébe bárkiről írok 7 vagy több negatívumot.

Tiffanylda írta...

Piros, igazából nem ezt akartam, de Netuddki valóban visszafogott és ezt értékelem - persze pont nem jár bármennyire is provokálja!:)

netuddki írta...

Ezen majd jól megsértődöm, és mérgemben nem árulom el, hogy most éppen nálam is lehet játszani!

Madtim írta...

Háát, jól megvariáltad a szabályokat :)
De ezen is csak a kreativitásod látszik.
Szereted, ha megmondják neked az őszintét az már tuti. És ezzel én is egyetértek, abból tud tanulni az ember.
Mostanában sajnos nem nagyon nézegettelek, úgyhogy kritizálni sincs jogom.
De tőlem is megkaptad újra a díjat! :D

Tiffanylda írta...

Köszönöm az egyetértésedet Madtim! Na, meg hogy tőled is megkaptam újra a díjat!:)Sajnálom, hogy nem kaptam kritikát, pedig nem bánnám!...

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons