2011/05/15

Nemez ékszer...

... készült tegnap, de előtte húsleves, lasagne, hogy a fiúk ne éhezzenek, amíg távol vagyok és "huncut, úri mulatozásomat" végzem!:)
Nagyon jól éreztem magam, mert Márti olyan légkört teremt maga körül, hogy az ember minimum otthon érzi magát! Finom tortát sütött, mennyei illatú teákkal kínált mindhármunkat, sőt, már tányérra tette volna ebédre a sült csirkemellett, de én készültem...
Az egyik tanuló társunk fantasztikus citromkrémes tortát hozott, a másik pedig ingyenes masszázsban részesítette a fájós derekúakat!:))) Kell ennél több??? Ilyen helyen nem sokszor járok!:)

A lényeg se maradjon ki, megtanultam - próbálkoztam - karkötő és medál készítésével. Megtudtam a trükköt, hogyan kell belevarázsolni az általam olvasztott üvegkavicsot. Igaz, teljesen nem sikerült befejeznem, mert elszaladt az idő és lemaradt a medál "lánc" része, azt majd itthon... Na, ez az, ami nehezen fog elkészülni, mert itthon annyi más van..., de igyekszem!
Mielőtt eljöttem volna, még kaptam egy szatyornyi, frissen kiásott oregano bokrot, amit azonnal elültettem és a reggeli eső már meg is locsolt, úgyhogy vitéz módon áll a lábán!:)  Köszönök mindent, Márti!!!:)

13 megjegyzés:

Ilona írta...

Nem tudom, mit irigyeljek jobban: Mártit, a készített ékszereid, vagy az oregánobokrot? S akkor még a jó kis napotokat nem is említettem.:-)))

Tiffanylda írta...

Köszönöm, hogy jöttél, Ilona! Csupa "i", csupa "l"..., miért nem szereted?... Csodás a blogod, gratulálok! Kapásból három dolog kéne tőled!...Valószínű pedagógus vagy, esetleg halak jegyű...?
Minden megkapható valamilyen formában, kivéve a jó kis napomat!:)Azt nem írom, hogy ez nekem járt, csak köszönöm, elsősorban a gyerekeimnek!

Piros írta...

Nagyon ügyes vagy, megit egy új technikát tanultál. Azt hiszem ebböl is fognak gyönyörüségek készülni.
Gondolsz a kérdésemre, mert Éva már érdeklödött ?? Puszi

Timike írta...

Hát most Pavlov kutyájához jobban hasonlítok, mint egy emberhez, ennyi finomság hallatán, a szemem meg csak tágra nyílva bámul,milyen csodák készülhetnek nemezből. Szívből gratulálok az új technikához és a szép naphoz.

Halász Csilla írta...

nagyon szépek,nagyon ügyi vagy...:)))

Ledorka írta...

Szépséges csodák. :)

Unknown írta...

Nagyon szépek, ügyi vagy! :)

Tipitá írta...

Ó de gyönyörűek! Irigylésre méltó az ilyen nap, de mindenkinek jár!:)

Jutus írta...

Gyönyörűek lettek,nagyon ügyes vagy!!!:)

Unknown írta...

Nagyon csinosak :) én is párszor nekivágtam a nemezelésnek, de nem az én világom, ez a szappanos vizezés :)) A végeredmény viszont általában tetszik! Azért a lényeg a medál, nem a lánc hozzá, max felfűzöd másra :))

Edina írta...

Jesszusom de micsoda gyönyörűséges!!!!!:))))) Kész vagyok teljesen...

inga írta...

Nagyon csinos :)
Megérkezett a csiga, csodás, köszönöm szépen.
Illő helyet keresek majd neki az új helyen. Ma megyünk egyeztetni, kíváncsi leszek, hogy sikerül-e.

Tiffanylda írta...

Köszönöm Lányok!:) Beleszerettem...

Inga, örülök és drukkolok, majd írd meg, hogy sikerült az egyezkedés!

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons