2011/05/05

Évvégi koncert...

..., amire hivatalos voltam és amiben volt egy kis Anyák napja is. Most, szinte naponta megyek, mert nem szeretnék egyikről sem  lemaradni!:) Azon kívül még más is lesz, majd meglátjátok a "híreimben"!:)
A mi kis Bogikánk iskolájában nagy gondot fordítanak a zenei nevelésre. Zeneiskola is működik, ahol furulyától az ütősig, minden hangszer megtalálható.
Bogi megtanult gyönyörűen furulyázni, nagyon szereti. Sokszor azzal közlekedik a lakásban és bármit elfúj, a kívánságunkon felül is....:)))
Most ismerkedik a fuvolával, amiben szintén  ügyes és szépen halad.
Az ünnepi koncerten egy kis zenésztársával muzsikáltak - erről később teszek fel képet -, majd a kórussal énekeltek csupa kedves dalt! Az utolsó számot sok gitáros kísérte, legalább hét... Nagyon jól hangzott, ügyesek voltak!:)

Szerintetek a képen, melyik a mi Bogink?:) A hét jól látható kislány közül válasszatok!
Közben rájöttem, hogy ez túl könnyű kérdés!!! Azt is találd ki mellé, hogy melyik az ő cipellője?:) Szerencsések előnyben!:DDD
Na??? Megérne egy tulipánt?:)))                     

12 megjegyzés:

bemka írta...

:)))

Bogika a piros szoknyás , főkötős kislány.....drága, csudára beleéli magát.
A cipellő meg a masnis vagy lepkés az övé.Az a lábacska amelyik pöttyös harisnyás :))

bemka írta...

ÁÁÁ....mióta vagyok én itt Mária???
Bemka (lásd a bejegyzést Lidérckénél :) )

Tiffanylda írta...

Na, ugyan így jártam ma reggel én is!:DDD "leildikózott" a gép egy hozzászólásomnál - Lidérckénél - és pont így reagáltam!!!:DDDD

Nyitnikék írta...

Bogi a képen balról az első kislány, a cipő tényleg nehezebb kérdés, én az alsó képen látható lábacskára és cipőre tippelek. Anyukámnak is van kedvenc lányunokája, nyolc fiú mellett az egyetlen:-).

Nyitnikék írta...

Velem is kitolt a blogger Nyitnikék voltam, mint Ábelné:-)

Cimbilimbi írta...

Ma én is Adri lettem :) A bloggert karbantartják, időnként nem is elérhető és viccelődik is :) De honnan szedte az Adrit, azt nem is adtam meg a profilomban :)))
Én bizony a jobboldalt álló kislányra tippeltem elsőnek, de az ő haja hosszú, és Bogié nem nőhetett meg ennyire az előző kép óta! Úgyhogy a bal oldali kisleányra tippelek, és az alul lévő cipőcskékre.

latinka írta...

A fejpántos lánykára gondolok,és a masnis cipellőt társítom hozzá:))

erdoseva55 írta...

A korábban látott néhány fénykép alapján a bordó fejpántos , bordó szoknyás kislány Bogi, és a pillangós kiscipő az övé fehér pöttyös harisnyával / harisnyanadrággal./
Szerintem. Remélem jól gondolom!:))

Jutus írta...

A fényképek alapján tudok én is csak tippelni,így a bordóhajpántos kislányra gondoltam,és a felső képen látható cipellő lehet az övé.:))

Tiffanylda írta...

Köszi a tippeket! Sajnos Bemka, Latinka, Jutus ezúttal nem járt szerencsével:((( Igyekszem megint kitalálni valamit!:)

Kriszta írta...

Szerintem a bordó szoknyás-hajpántos kislány lehet Bogi, és az első cipellőcske az övé!

Tiffanylda írta...

Képzeld, Kriszta, itt volt egy csomó hozzászólás és ketten találták el, hogy bordó hajpántos kislány, illetve az alsó képen lévő cipőcske a nyerő... valószínű, ez akkor történt, amikor a blogger megbolondult és elvesztek a kommentek! Tehát, ez lefutott meccs, de azért köszi a hozzászólást! Nem nyert!:(((

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons