2011/01/25

Díjat kaptam!!!:)))

Csillától  jött a meglepetés, kezdő, tehetséges blogosoknak....! Hogy jövök én ide????
A blogvilágban még kezdőnek sem nevezném magam, csak érdeklődőnek, aki időhiányos - a többiről nem beszélve:) - és nem is tud odafigyelni a jóakarók segítségére, így aztán soha nem fogja tudni a dolgokat!...
Köszönöm szépen, hogy rám gondoltál, de bénaságom határtalan, nem tudom teljesíteni a feladatot, ezer bocs!!! Meg egy anyamedve!:))))
Drága Csillám, maradjon kettőnk titka ez az egész!!!:DDD Nagyon remélem, hogy nem bántottalak meg és nem okoztam csalódást!!!

Engesztelésül küldök Neked, meg a Lányoknak egy kis vidám, török zenét Tarkan-tól!:))) Táncra fel!!!

5 megjegyzés:

batorba írta...

Köszike a zenét! NAgyon tetszett Boginak. Ezen felbuzdulva még kerestünk a You Tube-n ilyen jellegű számokat és tomboltunk. Nekem is jól esett.:-)))
Amúgy meg tudod, hogy nem haragszom én semmiért. na ha a kutyám, macskám , gyerekem...stb. nyakát tekergetnéd...akkor lehet....:-))))

Névtelen írta...

A "magam módján" "gratulálok" az "elismerésért!" (ill. valamilyen díjért!)- Csak tényközlés ! - (van jó pár "díszpárnára" (ki)rakható kitüntetésem! - (1989 előttről...)- még így - sok év távlatából is - emlékszem az "érzésre!" ... de tegyem hozzá ?... (szokták mondani ?) - bizony kell hozzá egy "háttér!" is ! ( azok,olyanok, kik eltűrték... elviselték... segítették (?) - hozzájárultak (?) - ahhoz, hogy "más" (közben) kiemelkedőt alkothasson ? -
Hát... még ennyit !
[P.s. : már nem egyszer eladtam volna kitüntetéseimet,- csak valahogy... a "gyerekeim" nem nagyon akarják... bár semmilyen "díszpárnára" való kirakás nem lesz... de az egy más történet ! ) :-)

Tiffanylda írta...

Csilla, örülök, hogy nem bántódtál meg és hogy jókedvre derített Benneteket Tarkan marhasága!:)))

@X, köszönöm az elismerést - nem akarom "leszólni" ezt a díjat -, de úgy gondolom, ez messze van a Te "díszpárnás" kitüntetéseidtől!:)...
Azokat meg ne add el, én is azt mondom!!!
Igen, igazad van, hogy kell a háttér,a támogatók, elviselők... Aki nélkül pl. nekem soha nem lett volna blogom és a legtöbbet köszönhetem, TIFFANY - ANDI!!!!! Vannak többen is, mindenki tesz hozzám egy kicsit, amit nagyon köszönök!:) A családom pedig - néhány megjegyzést kell csak kivédenem -, elviseli a blogra fecsérelt időt.

Cimbilimbi írta...

Ildimu, a legjobb helyre került a díj, egyetértek Csillával :) Még sokáig blogolj nekünk, és rá se ránts arra, ami technikailag esetleg kifog rajtad, az erősségeidre fókuszálj! Van belőlük sok-sok, a mi nagy örömünkre - és remélem a tiedre is :D

Tiffanylda írta...

Köszi a biztatást Cimbimu! Megpróbálok haladni a korral, ami a technikát illeti, de alig van rá idő.. Választanom kell, hogy írom úgy, ahogy tudom, vagy hagyom a csudába! Sokszor elkenődök..., de ha ilyet írsz, akkor az feldob!:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons