2010/12/05

Spárgás sertéshús Kathytól...

Egyszerű, de úgy tűnik nagyszerű Kathy receptje! Próbáljátok ki!:) 
Már csak egy pályázó van vissza és Mónikától még három, maradék likőr... Sajnos, nem tudok képeket feltenni, elromlott valami a gépen, úgyhogy most viszi unokaöcsém megjavítani!!! Remélem, mielőbb rájön a hibára!:)

Spargas serteshus.

Hozzavalok!
Egy marek friss sparga.
fel kg serteshus
2 dl tejszin
olaj
so-bors

Vekonyra verem a hus szeleteket, sozom es lisztbe porgetem azokat. Forro olajban aranybarnara sutom.
Spargat kb 4 cm hosszusaguakra darabolom majd 10 percig keves vizben parolom.
Tejszint egy kanal liszttel elkeverem simara es a parolt spargara ontom es ujra elkeverem. Rateszem a hust es felrottyantom.

Nincsenek megjegyzések:

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons