Én nem pályázok, csak ma mindössze tízen voltunk az ebédnél és ezt a nem túl macerás ételt választottam pihenésképpen...
Nem kell sokat dolgozni vele, csak befűszerezni ízlés szerint a megfelelő husikat - esetemben só, bors, citromhéj, őrölt kömény, babérlevél - és bedugni a forró sütőbe, lehetőleg fólia alá. Amikor ínycsiklandozó illatok kezdenek terjengeni a lakásban, akkor kinyitom, és hozzádobok egy csomó hagymát, fokhagymát, répát, zellert, petrezselymet, kelkáposztát, néhány szál friss rozmaringot és újra visszatolom egy órácskára. Végül igazi, főtt rizzsel tálalom.
A végeredmény, fantasztikus ízorgiával rendelkező, omlós hús. Eddig nem volt panasz rá!:)
Lehetőleg időben kezdd el - reggeli utána tedd a sütőbe és bújj vissza az ágyba olvasgatni ! -, akkor harangszóra pont elkészülsz vele!:) Szeretettel küldöm mindenkinek!:)
Mazsolás kalács
13 órája
2 megjegyzés:
Igazi vasárnapi ebéd!!! Aminél a háziasszony sem fárad el, mire készen van. És nagyon jól néz ki!:-)))
Hűűű, nagyon guszta!
Megjegyzés küldése