2010/10/16

A mai, praktikus ebédünk

Én nem pályázok, csak ma mindössze tízen voltunk az ebédnél és ezt a nem túl macerás ételt választottam pihenésképpen...
Nem kell sokat dolgozni vele, csak befűszerezni ízlés szerint a megfelelő husikat - esetemben só, bors, citromhéj, őrölt kömény, babérlevél - és bedugni a forró sütőbe, lehetőleg fólia alá. Amikor ínycsiklandozó illatok kezdenek terjengeni a lakásban, akkor kinyitom, és hozzádobok egy csomó hagymát, fokhagymát, répát, zellert, petrezselymet, kelkáposztát, néhány szál friss rozmaringot és újra visszatolom  egy órácskára. Végül igazi, főtt rizzsel tálalom.
A végeredmény, fantasztikus ízorgiával rendelkező, omlós hús. Eddig nem volt panasz rá!:)
Lehetőleg időben kezdd  el - reggeli utána tedd a sütőbe és bújj vissza az ágyba olvasgatni ! -, akkor harangszóra pont elkészülsz vele!:) Szeretettel küldöm mindenkinek!:)

2 megjegyzés:

batorba írta...

Igazi vasárnapi ebéd!!! Aminél a háziasszony sem fárad el, mire készen van. És nagyon jól néz ki!:-)))

Tiffany-Andi írta...

Hűűű, nagyon guszta!

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons