2020/05/07

Reggeli vendég :)











Kellemes napindító! :)
Élvezzétek ti is a szép napsütést és az elkövetkezendő jó időt!:)


7 megjegyzés:

Éva írta...

Kedvére volt hogy fotózod pózolt neked! Aranyos!

Andrea írta...

Milyen csodálatos fotókat sikerült készítened a kismókusról. Nagyon aranyos.

Tiffanylda írta...

Éva: nagy mázlim volt, hogy ilyen közel jött! Sok mókus van nálunk és gyakran mutatkoznak, de ilyen közel még egy sem merészkedett. Nagyon örültem. :)

Andrea: örülök, hogy jöttél!:) Köszönöm a dicséretet, kivételes szerencsém volt, hogy megmutatta magát és nem szaladt el, ahogy szokott! Nézz be máskor is!:)

Vera írta...

Nagyon aranyos...és hogy ilyen jó képeket tudtál készíteni róla..Nekünk is van egy lent a kert végébe, fel szokott jönni, vagy éhes, vagy szomjas, de ép csak egy pillanatra látjuk..de még ennek is örülünk.
Van ismerős emeletes házban lakik, második, harmadik emeleten, és az erkélyen a ládába dugta el a diót a mókus ... van hogy az asztalra tették, neki a diót és ugy lesték, hogy mit csinál vele. Volt hogy hogy megette ott, volt hogy a virágládába dugta el...Érdekes, mert látta hogy figyelik, mégis ott maradt, és minden napos vendég volt..

Tiffanylda írta...

Vera: csuda pofák ezek a mókusok!:) Olyat még nem hallottam, hogy az emeletes ház erkélyére is felmennek!:) Gondolom, egy fáról ugrik oda és bizony, ha éhes, akkor kicsit bátrabb lesz. Aztán hamar megszokja az embereket. Nálunk sok van - most kicsik is - és látjuk, ahogy ősszel elássák a mogyorót, diót és azt is látjuk, amikor télen keresik és nem mindig találják meg! Épp ezért sok dió és mogyoró kikel!

aranyos fodorka írta...

Valóban szerencse ilyen jó fotókat készíteni egy mókusról - de valószínű "ismer" benneteket és "tudja" hogy nem kell félni tőletek.
Szerintem az állatok okosabbak, mint gondoljuk.

Tiffanylda írta...

Aranyos fodorka: én is így gondolom.:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons