2016/03/11

Kiállítás

Igazi, üdítő programunk volt ma este Benedekkel, a mindenkori "csatlakozómmal", ha művészetekről, kreativitásról van szó.
Agócs Írisz, az egyik legsikeresebb magyar mesekönyv illusztrátor műveiből láthattunk bemutatót, Orfűn. A művésznő munkáit elsősorban gyermekrajongói csodálták, akik ezeken a könyveken cseperednek.:) Tandori Dezső, Varga Dániel, Böszörményi Gyula és számtalan meseíró könyvét színvonalas rajzai díszítik, különös tekintettel a mackókra...:) Nézzétek!






















Úgy gondolom, a fiatal művész már most nagy sikereket mondhat magáénak - több országban, több nyelven megjelentek már a könyvek. Példaképének, Réber Lászlót tartja. Nyomdokába léphet! Sok sikert, jó egészséget hozzá!

Az eső ellenére jókedvre derített minket ez a kellemes program. Ajánlom mindenkinek!


A hosszú hétvégére jó pihenést, kellemes kikapcsolódást kívánok minden bekukkantónak!

3 megjegyzés:

ivetabt írta...

Nagyon szépek a rajzai. Megnyugtatóak, akár a Micimackó. Nekem ez jutott róluk az eszembe.

aranyos fodorka írta...

Tényleg tündéri képek ! Igaz, az ünnepre be van ígérve a hideg, sőt akár a havazás is, de csak javul majd az idő. Nem lehetetlen, hogy egyszer elmegyek Orfűre és megnézem. Nagyon tetszenek !

Piros írta...

Aranyosak ezek a rajzok.
Élvezet lehet ilyen mesekönyveket olvasni mert jókedvet csinálnak. Nem horrort és eröszakot ábrázolnak, mind sok más gyerekolvasmány manapság.

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons