2014/04/29

Zápor, zivatar...

Ennyi az újság, nincsenek nagy híreim.:)

Hétvégén helyre került a tiffany ablak!;) Gerda nagyon-nagyon örült és férjével együtt elégedettek voltak. Jó lenne látni felszerelve, de nem tudom mikor lesz rá alkalom!
Párat fotóztam még ma, eső előtt, pl. a mókust, de már biztos unjátok, meg aztán inkább fűnyírás után kapom le, mert alig látszik ki a százszorszépből! :) Itt konkrétan nincs a képen!:)))

Behoztam a kertből némi zöldhagymát, petrezselyemzöldet, hogy ne a sárban kelljen kotorásznom.
Már nő a második generáció - duggatom a harmadikat - és kell a hely nekik! Egyébként meg nagyon szeretjük a hagymát. A zöld részét is esszük, apróra vágom, kicsit megsózom és megszórjuk vele a kenyeret.
Kinyílt a labdarózsám, amit tavaly anyák napjára kaptam - akkor is virágzott, de cserépben -, kiültettük és most ott próbálkozik.

Vasárnap gyönyörű idő volt, fotóztam párat az új gyümölcsfákról és örömmel konstatáltam, hogy ha minden jól alakul, az idén is sok gyümölcs lesz. Bár, ki tudná megjósolni, felélednek a májusi fagyok, vagy sem? Olyan szélsőséges az időjárás mostanában, semmiben sem lehetünk biztosak! Reménykedem, hogy nem...

A gyerkőcök, a vasárnapi, udvari ebéd után élvezték a pázsitot, mint ahogy a kutya, meg a macska is...:)

Ma egy érdekes tésztát főztem ki a gombamártás mellé. Zöld, azaz spenótos és volt egy kis maradék is, ami hasonló színes a paradicsomtól.

Az ablakba egy olyan helyes virágot találtam beültetni, hogy ha ránézek, mindig felvidít!:) Apróka, de egyre több lesz belőle és lefelé fut... Ismeritek? Az idén vettem először ilyet, de eztán mindig fogok!:)
Jó étvágyat a vacsorához, legyen szép estétek!:)

3 megjegyzés:

Kati írta...

Csodaszép minden nálatok :)

Tselszi írta...

Nem tudom mi a neve ennek az apro feher futoviragnak ,de en is imadom,tavaly ultettem eloszor,de iden is fogok. :))
mi is imadjuk ezeket a szines tesztakat,a spenotosat is,es vettem nemet "gyartmanyu" medvehagymasat. Mivel errefele nem talalok medvehagymat es a blogokon latom a sokfele finomsagot belole,nagyon megorultem neki. Nagyon fini.
Gyonyoru a pazsit a szazszorszepekkel.Ficko edes, Murci meg egy kulon karakter :)

Vicuska írta...

Valóban- minden csodaszép! :)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons