2014/01/31

Madarak és egyebek...

Mióta leesett a hó, rengeteg madár látogatja a pagony etetőit.
Legszívesebben egész nap lesben ülnék és fotóznám őket! Mivel legtöbbje túl közel van az ablakhoz, nem tudok olyan óvatos lenni, hogy ne vegyenek észre! Hidegek az éjszakák és reggel kiéhezve jönnek szegénykék.
Ezek a fotók nem a legjobbak, de talán lesznek sikeresebbek is. Azt így is látni, hogy sokféle szárnyas jár mifelénk.
Holnap megyek is eleségért a piacra, mert nagyon fogy!


Kell egy kis nyári szín is!:)))


  Ez a fakopáncs teljesen magáévá tette azt a faggyúgolyót!:)


Kevés az időm a blogra, mert ha leülök a gép elé, annyi információ ér, hogy alig tudok felállni... Megfogadtam már, hogy csak reggel, vagy csak este megnézem a postámat és a legfrissebb dolgokat, aztán katt, indul a nap, minden szép és kevésbé szép teendőivel! Egyelőre nehezen betartható...
Sok, jó oldalt, ötletet kaptam és találtam, amiről a mostani táplálkozásunkhoz príma recepteket találok és próbálok megvalósítani.
Mostanában a napi menük újratervezésével, új receptek keresésével, kipróbálásával foglalkozom.
Biztos vagyok benne, hogy nagyon jó hatással van a szervezetünkre ez a váltás!
Ma voltam orvosnál és úgy néz ki, - lassan egy évi új étkezéssel - elhagyhatom a szív- és érrendszeri gyógyszereim felét!!! :) Csendben mondom, mert ugye ez nem megy egyik napról a másikra, csak fokozatosan, tehát kb. egy hónap, hat hét, mire kiürül a szervezetből, HA nem jön közbe semmi! Remélem, minden rendben lesz!

Aranyember készíti az üvegező kuckómat, és szaporítja a konyhai polcok számát!:)))

Én elkészítettem az első gabonakolbászt, ami műanyag szalámibélben van! Egész jó lett állagra és ízre is, de legközelebb nem rakok bele köményt, ami mellesleg nem is volt a receptben és ráadásul eltúloztam a mennyiségét...:( A nagy, csúnya, fehér zsírdarabnak látszó tünemények füstölt sajt kockák!
Egyelőre ez elfogyott, a recept mellékvágányon pihen, jön a következő kipróbálása.


Tegnap és ma, köhögős Jakab unokánk volt nálunk. Minden rosszban van valami jó, mert ilyenkor kivételezetten kap egy kis egyéni foglalkozást a többiekkel szemben, pihenhet, hisz oly fárasztó az első osztály... és nekünk is jót tesz, ha olykor van némi gyerekhang hét közben is!:) Reméljük hétfőre rendbe jön!

Az imént találtam egy nagyon aranyos klipet, amit meg kell osztanom veletek!:) Az állati ösztön fenomenális!:)

 Pihentető hétvégét, meleg szobát minden bekukkantónak!:)

1 megjegyzés:

Piros írta...

A cicás video aranyos . A madaras képek is jól sikerültek és látszik, hogy elkényeztetitek öket, jó "vendéglöt" választottak !

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons