2013/04/10

Megérkezett a tavasz!



Sokat vártunk rá, de végre, ma hétágra sütött a Nap! Jakabbal bejártuk a pagonyt. Rengeteg fotót készítettem, nem is tudok válogatni közülük! Tegyétek meg ti!:)











Rengeteg a víz!...
Szegény diófákat ki kell vágni!:(


A forrás egy újabb medret mosott ki magának, így nem gyarapítja az eredeti vízmennyiségét, amiért az utcán - a házunk melletti kifolyónál - sorban állnak...

 A kutyák "pockoztak":)
Kópé pár napja úgy néz ki, mint egy toboz - Bogi találó megfogalmazása szerint -, ui. valahol dagonyázott és mire előkerült, csimbókokban rászáradt a szőrére az agyagos sár, úgyhogy csak áztatással tudnánk segíteni rajta, de azt nem engedné! Erősen "rázza magát" és láthatóan csökken a "pikkelyek" száma!:)
Murci is élvezte a napsütést.:)

Kezdődhet a tavaszi nagytakarítás, veteményezés, ültetés a kertben! Alig vártuk!:)
Bárcsak már a fűtést is befejezhetnénk..., de ne legyünk elégedetlenek!

Legyen szép estétek és ez után a hosszú tél után élvezzétek a melegedő időt!:)

6 megjegyzés:

Piros írta...

De jó látni, hogy valahol vannak már tavaszi virágok ! Nálunk még mindig szürke és télies minden. Nagyon várjuk már, hogy lehessen a kertben kotorászni és ültetni.

aranyos fodorka írta...

Nincs valami kis gödör/mélyedés/ akármi-tek, amiben ezt a jó sok, finom, friss, tiszta vizet fel lehetne fogni ? Vagy (nem hivatalosan) oda lehetne titokban vezetni ? No nem haltenyésztésre, de a nyári szárazságra gondolva. Kár, hogy használatlanul "ömlik az óceánba".

Tipitá írta...

De szép minden!:))

Tselszi írta...

Ez a pagony egy kincsesbanya. :) Feltoltodtem a kepeid nezegetve,en sem tudok valasztani,de talan megis.Ha van olyan,hogy kutya vagy macska-parti,en inkabb az elobbihez tartozom,megis a Murci most is a kedvencem. Gyonyoru,karakteres cica.
Neztem,mi tortent Kope szorevel,ez tenyleg egy toboz! :))

trollanyu írta...

De jó nektek, itt most éppen havazik és egész éjjel, holnap is havazni fog. Ez már csak valami vicc lehet:) Láttam ma hóvirágokat, ennyi, nem tudom meddig tarthat ez még. Szuperek a képek:)

Kati írta...

Csodaszép fotók:) nálunk is ma volt az első igazi napsótéses nap:) Én kirándultam ezen a szép napon, így nálam is sok fotó készült:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons