2012/12/08

Miközben...

... őrült hómennyiség hullott kis falunkra...
... és ezt a szél hordja, viszi, a média meg sopánkodik, hogy ismét támad a tél... HÁT EZ A DOLGA! Most legyen tél, ne tavasszal!

Ülök a gép előtt - kis lazítás üvegezés közben -, Aranyember valamit püföl a szomszéd szobában felújítás címszó alatt, időnként lapátolunk egy kis havat, hogy elérjük a kazánt és tegyünk a tűzre. Meglehetősen romantikus.:)

Hitetlenül olvasom, hogy ma 32 éve oltotta ki John Lennon életét az az őrült Mark Chapman! Mintha pár éve történt volna! 72 éves lenne... Zseniális zenész  és polihisztor volt. Rengeteg maradandót hagyhatott volna még a világra!

Stílusa kicsit meredek volt, szokatlan - legalább is a mi időnkben -, a "maiaknak" szeme se rebbenne, de hát,  ilyenek a zsenik!:)
Ismeritek biztos néhány mondását!
Ami nekem tetszik: "Isten azért teremtette a zenét, hogy szavak nélkül tudjunk imádkozni."
"Amikor 5 éves voltam, anya azt mondta a boldogság a kulcs egy szép élethez. 6 évesen, amikor iskolába mentem és megkérdezték, mi akarok lenni, ha nagy leszek, azt írtam: "boldog". Azt mondták, hogy rosszul értelmeztem a kérdést. Azt mondtam, rosszul értelmezték az életet."

Láttátok a rajzait? Egyszerű vonalvezetésű, szellemes képek. Valószínű, ha tovább él, ezt is magas szintre  fejleszti, mint pl. Paul McCartney, aki professzionális művésznek számít már a festészet terén is!

Lennon-nak több helyen volt kiállítása Magyarországon -  rajzaiból, személyes tárgyaiból -, pl. Pécsett is.

Miért is írok ilyeneket, hiszen mindenki ismeri!!!:) Valószínű csak a hó témát unom már és fel kellett állnom az üvegező asztal mellől járni egyet! Messzire nem jutottam... és ismét ülök!:)))
 Emlékezzünk ezzel a gyönyörű számmal John Lennonra!
 Utolsó lemezéről - Double Fantasy -, a legkedvesebb. Nekem...


Ezt sem hagyhatjuk ki!...Jah..., lenne még ezer, kattintsatok rá magatok!:)


Remélem, a szélvihar elmúlik holnapra és szánkózhatunk végre!
Száncsengős hétvégét Nektek is!:)

2 megjegyzés:

Kati írta...

Ahogy mondani szokták, csak a jók mennek el.
Nálunk is hullott hó, ha nem is ennyi, de pont megfelelő volt a mai disznóvágáshoz:)
Száncsengős hétvégét nektek is:)

trollanyu írta...

Már egészen otthonasan érzem magam a képeid láttán:) Egyetértek, télen legyen tél, ez így van jól:) Lennon egyéniség volt, kár, hogy ilyen korán ment el. Szép hetet, jó szánkózást,puszi:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons