2012/05/12

Ajándék, Barcelona 20. Montserrat

Időközben alaposan felmelegedett az idő. Szikrázó napsütésben sétáltunk, a túrázástól kiizzadtan - folyt a víz a hátunkon -, ami nem kedvezett a hűvös templomi látogatásnak..., s mivel az idő is előre haladt, nem néztünk a mélyére a dolgoknak. Körbejártuk, alaposan megszemléltük a teret, a kilátást és ebben a fantasztikus környezetben leültünk pihenni a fogas indulásáig. Így is megérte! A többit talán legközelebb!:)
Az állomás és a sikló épülete. Utóbbit későn vettük észre... Gyaloglás nélkül is lehetett volna magasabb csúcsra jutni, de ezt kihagytuk. Talán nem is baj!

Elindultunk hazafelé. Út közben láttam ezt a szép házat.
A vasút egyik állomásánál felszállt egy mosolygós, kedves ellenőr, nyomában egy németjuhásszal "felszerelt" security-s ember...Itt biztos nincsenek bliccelők!:)))
Lemenőben volt a nap,  mire hulla fáradtan hazaértünk.
Ismét gyönyörű, tartalmas napunk volt!:)

Remélem, ti is kihasználjátok a mai napot, még ha nem is Barcelonában!:)
Gyerünk a szabadba, grillezni, nyársalni, bográcsozni, programozni!!!:)
Kellemes időtöltést!

2 megjegyzés:

Bogi írta...

Az épületek gyönyörűek, a sziklák pedig számomra olyanok, mint a felhők. Folyton azt próbálgatom, hogy milyen formát, arcot tudok kinézni belőlük. A legtöbb valamilyen, kicsit torz arcot formáz nekem. Igazán szép.

trollanyu írta...

Annyira furák azok a sziklák, de nagyon jók:) Kellett volna lépésszámlálót tenni rátok, kíváncsi lennék mennyit gyalogoltatok:) További szép hétvégét:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons