2012/04/23

Ajándék, Barcelona 15. Casa Milá

Casa Milá
Gyermekágyas szoba, fürdőszobával

Az ágy formája, kiképzése, mintája, nagyon-nagyon szép és hozzá az éjjeliszekrény, tükrös szekrény, szőnyeg..., gyönyörűséges külön-külön is, de így egyben!... Tökéletes!

Innen nyílik a fürdőszoba
A kádat is elfogadnám!:)

Az utolsó helyiségek az étkező és nappali.
Azt hiszem, számomra az étkező bútorzata volt az egyetlen, ami nem tetszett. Annyira. A többivel bármikor jól érezném magam egy ilyen lakásban!:DDD
Végére értünk..., a kijárathoz. Elindultunk a földszint felé.
Lefelé még találtunk egy ajándékboltot, amit nem fotóztam le, inkább a pult mögül még egy utolsó pillantást vetettem közelről az őrült erkélyvasakra, majd elhagytuk a házat.:(
Itt a vége, fuss el véle!:)
Kiérve még egy visszapillantás a Casa Mílá-ra, egy utolsó katt - a derekamban szintén:) -, majd pihenés gyanánt leültünk egy közeli padra - elő a szendót, meg a vizet - és néztük a barcelonai napi nyüzsgést, az "életet", ami sokkal nyugodtabb, mint nálunk.

Nem tudom ismeritek-e a Sardana táncot? Népi hangszereken játszó, alkalmi zenekarok, az ún. "cobla"-k  játsszák, akik egyszer csak felbukkannak valamelyik téren és elkezdenek muzsikálni. Az arra járó nép ezt meghallja és nosza! Bedobják középre a táskájukat, bevásárlószatyraikat, majd kézenfogva kört alakítanak és minden gondjukat feledve, máris ropják fáradhatatlanul a hagyományos Sardanat!:)  Mindezt kortól és nemtől függetlenül! Egyre többen jönnek és egyre nagyobb lesz a kör! Hihetetlen, hogy bírják, még az öregek is, nagyon jópofák, szinte megható!:)
Ezt a videót nem én készítettem, csak felraktam, hogy egy kis betekintést nyerjetek. Nézegessétek a továbbiakat is!

Folyt. köv.

Legyen szép napotok!:)

5 megjegyzés:

Susu írta...

Imádom a gyermekágyas szoba bútorait... :)

Éva írta...

Az egész berendezés nagyon a kedvemre lenne , imádom az ilyen sötét és régi bútorokat.Szívesen ellaknék egy ilyen lakásban. El is hiszem hogy elfáradtál!

Piros írta...

Ez a lakás gyönyörü. Megnéztem a videót és egy másik idegenforgalmit Barcelonáról. Most úgy érzem, mintha és is ott lettem volna - legalábbis virtuálisan.

Bogi írta...

Az összes eddigi bejegyzésből ez volt az első, aminek a bútorzata nekem nem nyerte el a tetszésem. Valahogy nekem nem illik a képbe. Ettől függetlenül örülök, hogy megmutattad, a videóval együtt, várom a továbbiakat. :)

Újra itt! írta...

Nagyon szép helyiségeket mutattál megint, a kéz mosókagyló nagyon tetszik!

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons