2012/04/18

Ajándék, Barcelona 12. Casa Mílá

A gyönyörű padlástérből elindultunk visszafelé, a 4. emeletre.
A lépcsőház változatos anyagai, színei is rendkívüliek. Szokatlanok, ugyanakkor nagyon jól kiegészítik egymást és mutatósak!
Itt megnéztünk egy egész szintet elfoglaló lakást, melyet az 1900-as évekből megmaradt bútorokkal és berendezési tárgyakkal együtt látni nagy élmény volt!
A bejárati ajtó után, egy kis előtéren keresztül juthattunk a lakás ajtajáig. A telefon, csak úgy lógott a falon. Gondoltam is, hogy ki kéne próbálni, de csak a bejárati ajtón lévő csengőt nyomtam meg és szólt!!!:) A rengeteg ajtó közül beléptünk az első helyiségbe, majd a másodikba, harmadikba...

Cselédszoba és mosdó

Varró- és vasalószoba
 Természetesen a varrógép márkája Singer. A vasalódeszka akár ma is készülhetett volna!...
A kicsi kályha, ami melegítette a vasalókat, az nagyon ötletes! Igazi "melegváltás" volt annak idején!:) Ahogy hűlt, tették vissza és lecserélték egy forróra.

Gyerekszoba
Itt a hintaszéktől kezdve, minden gyermek méret volt.
Folyt. köv.

Holnaptól - állítólag - reménykedhetünk némi felmelegedésben, de esni fog... Mi fűtünk, mert utálok a lakásban fázni! Arról nem beszélve, hogy itt a két kisebb fiú unoka a héten, mert betegek. Ismét arcüreg és  hasonló dugulások. 
Nem tudom, miért tesz ez a gép nekem itt középre mindent, bármit csinálok!:( Esetleg, ha valaki tudja, írja meg, lécci!:)))

Legyen nagyon szép estétek!:)

8 megjegyzés:

Bogi írta...

Hihetetlenül szép, inspiráló, lenyűgöző... Fel nem tudom fogni, hogy volt képes ennyi ötletet egy épületbe tervezni, úgy, hogy nem ez az egyetlen munkája. Zseni egy ember volt, meg kell hagyni. :)
Unokáknak jobbulást, s ha megnyugtat, nálunk is megy a fűtés. :D

Éva írta...

Nagyon érdekes szép fotók! Csodásak azok a vasaló szobában lévő csipkés dolgok. Ennyi élmény ami most ért gondolom jól feltöltődtél kikapcsolódtatok! Unokáidnak mielőbbi gyógyulást kívánok . Hogy miért teszi középre én sem tudom jártam már én is sokszor így.Szép estét Nektek!

Bernadett írta...

Csodas fotok,erzem csodas elmenyekkel.:)A varro es vasaloszoba valami fantasztikus.:)

Újra itt! írta...

Szia! Megint lenyűgöztél! Nekem nagyon tetszett a varró és vasaló szoba, szerintem a gyerekeimnek a gyerekjátékok tetszenének, de mivel alszanak így majd csak holnap mutatom meg nekik.
A szöveg formáját be tudod állítani amikor szerkeszted a szöveget, fent van jobbról a 6-ik ikon (igazítás).
Az unokáknak jobbulást!

Vicuska írta...

Gyógyuljatok, ilyen időjárás mellett sokan köhécselnek is errefelé. A varró-vasaló szoba sokakat megfogott, engem is, ott tovább méláztam :) De nekem tetszett nagyon az az ajtó is, a kályha a vasalókkal, a mosdó a sarokban, meg az a jó kis komód. Az ajtókilincset megfigyeltétek, milyen?

bemka írta...

Csodás!És jó, hogy megmutatod, kicsit olyan mintha én is ott lennék :)

Tipitá írta...

Az a mosdó!!! Nagyon-nagyon szép!!!
Köszi a képeket! Csodálatos! Ja, én még nem unom a beszámolód!!:))

aranyos fodorka írta...

Meddig fokozod ezt még ??? Lassan be kellene már csuknom a számat !! :-)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons