2012/03/28

Ismét egy tehetség...

Reggel korán mentünk a kedvenc parkunkba, mert első alkalommal olyan irdatlan tömeg volt, hogy alig lehetett fotózni, így szinte éhgyomorra volt szerencsénk hallgatni ennek a csinos, spanyol fiúnak a csodálatos gitározását. Ráadásul a legszebbet játszotta, amit a hangszerén tehet, Rodrigo: Concierto de Aranjuez  Adagio tételét.

Bizonyára mindannyian ismeritek, de felteszem, érdemes belehallgatni! A vetítésen ugyan nem Barcelona jelenik meg, hanem a granadai Alhambra, ami szintén fantasztikusan szép..., de azért most Ti ezt a helyes fiút képzeljétek hozzá, az általam készített fotókkal és környezettel!:) Majd jövök bővebben is!...Jó éjt és holnapra csodás, tavaszi napot!:)

6 megjegyzés:

trollanyu írta...

Felfedezitek az összes szuper előadóművészt és mindehhez még ott van háttérként Barcelona, hú de jó most nektek:)További csodás napokat:)

batorba írta...

Kedves Ildi és Párod!

További ilyen csodálatos élményeket kívánok nektek!!!!

P.

Csilla

Nyitnikék írta...

Nagyon szép időtöltést kívánok Nektek! Hát egy kicsit én is irígy vagyok, bár az én álmom utazás szempontjából Dél-Amerika. Nekem Babits Messze... messze... című verse jutott eszembe:
"Spanyolhon. Tarka hímü rét.
Tört árnyat nyujt a minarét.
Bus donna barna balkonon
mereng a bibor alkonyon."
és vers végén:
"Ó mennyi város, mennyi nép,
Ó mennyi messze szép vidék!
Rabsorsom milyen mostoha,
hogy mind nem láthatom soha!"

Piros írta...

Mi is jártunk már Grenada-ban és most nagyon élveztem a képeket és a zenét. Én is irigykedek egy kicsit ... de azért jó szórakozást továbbra is.

Tiffanylda írta...

Köszönöm szépen kedves soraitokat!:)

Vicuska írta...

Élvezgetem a bejegyzéseidet és a szép zenét :) Köszönöm!

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons