2011/12/15

Iker vázák

Tegnap előtt délután döntöttem úgy, hogy a kiállítás hosszú asztalára kéne még két váza fenyőágakkal, mert kicsit üres a fal, takarni kéne és különben is, szükséges a karácsonyi hangulathoz némi fenyőillat!

Este tudtam csak nekilátni, bele az éjszakába... és reggel korai keléssel fejeztem be.... Szerencsém, hogy a kertünkben adott a fenyő, mahónia, csipkebokor, amiből összeállítottam két csokrot.

Miután az autónk felmondta a szolgálatot erre az évre - vagy ki tudja hányra...-, meglehetősen patent szervezéssel jutottam el orvoshoz, boltba, majd Szentlőrincre...
A vázák elfoglalták helyüket, gyors fotózás és fuvarosom már repített is haza.
Ez is elkészült! Jó érzés!:)

Még nem dőlhetek hátra! Várnak visszamenőleges dolgok a háztartásban és előkészületek az ünnepekre... Közben készülődés a "mezőszeles" sulis vásárra és... elkezdődött a karácsonyi ünnepségek sorozata az unokák körében, természetesen mindenhol ott szeretnénk lenni!
A mai kettő máris üti egymást - az időpont, nem a gyerek!:))) -, úgyhogy mérlegelni kellett.
Mátéék az osztályban ma ünnepelnek, de holnap az iskolával  Pécsett, a Lyceum templomban is szerepelnek, Benedekékkel együtt, úgyhogy akkor nézzük meg őket!
Ma, Bogikánk fellép az iskolai karácsonyi koncerten, így Hosszúheténybe megyünk.

Nálunk most szakad az eső - amire nagy szüksége van a növényeknek -, de én nem bánnám, ha inkább hó esne és szánkózhatnánk családilag a domboldalon!... Reméljük, a téli szünetben megtehetjük!:)

"Kiderülős" napot mindenkinek!:)

9 megjegyzés:

Éva írta...

Csodálatosan szép lett a vázád! Annyira jól mutat benne a fenyő is és nagyon jó előtte az a tál a gyümölcsökkel! Azért lassítsál egy kicsit a tempóból vigyázzál magadra!

MrsSame írta...

Én már alig várom,hogy a kisfiam szerepléseire menjünk majd. Remélem lesz ilyen.
Hűha a hetényi karácsonyi műsor,már akkor is klassz volt mikor én is oda jártam. :) Szívesen elmennék én is. Szeretem a gyerekek szerepléseit. Olyan aranyosak. :D Jó szórakozást és azért majd tessék pihenni is az ünnepek alatt.
Megkérdezhetem ki Bogi osztályfőnöke?

Kathy írta...

Nagyon szepek a vazak, olyan pont nekem valok!:)

Ciciri írta...

Gyönyörű lett a vázád is meg a gyümölcstartó is!
Karácsonyi műsorhoz pedig jó szórakozást!

Ányi írta...

Nagyon szépeket mutattál! Jó szórakozást!

trollanyu írta...

Minden csodaszép lett:) Küldenék nektek havat, de itt is eső esett rá a hóra, rengeteg, tükörsima jég borítja az autófeljárónkat, képzelheted, milyen jó így vezetni. A gyerekek műsoraihoz jó szórakozást nektek:)

inga írta...

csinosak lettek!

Kati írta...

Rég nem voltam nálad, mert a kinti havazás helyett én vagyok elhavazódva, munkával meg mindennel, de most pótolom, gyönyörűek a vázák, és jó neked, hogy ilyen sok unoka músorán vehetsz részt:)

Lencsilány írta...

Imádom a mikulásvirágot!:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons