2011/11/12

Bemutatom a Varázslót...,

... Trixit, akit a blogvilágban ismertem meg, mint követőmet.
Rákattintottam a http://naturonline.net/sct/0/-re, hogy hátha találok valami fogyókúrás, egészséges csodaszert... Találtam..., egy csinos webáruházat!:) Első ránézésre is nagyon praktikus, rendezett, könnyen kezelhető, ahol minden egy helyen megtalálható! Még én is kiismertem magam!:)
Gondoltam, rákattintok a blogra és megkérdezek egy-két praktikát, mert az enyémre is ráférne egy őszi nagytakarítás! Beszélgetésünk során derült ki, hogy vállal blog átalakításokat, úgyhogy rövid egyeztetés után bele is csaptunk a lecsóba! Még dolgozunk rajta, nincs egészen kész, de nagyon élvezem és kezdem megszokni a kezelését! Nagyon klassz!!!

Mivel többen megdicsértétek az "új ruhámat", a "fülecskéket" és érdeklődtetek, hogy csináltam, gondoltam leírom a meztelen igazságot! Én sehogy!:((( Csak s.m. vagyok...
Saját blogját is ő készítette, elképzelése szerint: http://blog.naturonline.net/
Itt aztán vannak fülecskék és minden érdekesség, kukkantsatok be!:)

Ha kedvet kaptatok egy kis frissüléshez, menürendszer kiépítéshez - tudjátok, ami a felső sorban van:) -,  forduljatok hozzá bizalommal, nem fogtok csalódni!

Nagy-Bodnár Beatrix
NaturOnline Kft.
30/6816443
BLOG a terméktapasztalatokról

5 megjegyzés:

batorba írta...

Nagyon klassz lett a blog...és ami az én fantáziámat régen mozgatja már...azok a fülecskék...de még idő hijján nem tzudtam rájönni, hogyan is kell a blogspotnál beállitani.:*((

Amúgy olvavslak ám szorgalmasan, csak néha elmaradnak a kommentek!!!:-(

A madártej szeletet megcsináltam és mondhatom, hogy tényleg nagyszerü recept. A lányok alig birták kivárni. Utána meg csak a hütöajtót hallottam ki és becsukódni...Barbara rájárt a sütire. A hétvégén megint ilyet csinálok...vagy meg a tejberizs szeletet...majd meglátom még.:-)

Búcsú lesz nálunk, bár nem jönnek vendégek, de főzni kell...még nem tudom mire jutok rá.:-(

Legyen szép hétvégétek.:-)

Puszi

Monica írta...

Erre mondja a Komám, hogy az élet szervezés kérdése!
Te nagyon jól szervezed! Gratulálok!

trollanyu írta...

Nagyon jó lett a megújulás:) Sokat én sem értek ezekhez a dolgokhoz, de majd ha több időm lesz megkérem a fiamat, hátha ő jobban ért hozzá és tud segíteni:)

Piros írta...

Nagyon jó az új blogforma, de még nem jöttem rá mik a "fülecskék".

Tiffanylda írta...

A fülecskék a legfelső sorban lévő felsorolások, hogy pl.főoldal, kapcsolat, stb. Rámész és kiírja, hogy ott mi van / lesz.. és akkor nem kell az egész blogban kotorásznod, hamar megtalálod, amit akarsz!

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons