2011/10/05

Október színei 1.






6 megjegyzés:

Kőrösi Mercédesz írta...

Egyik szebb, mint a másik! Köszi, köszi :)))

@X írta...

Bár én még (Pécs) nem nagyon tapasztalok ilyeneket ( színesedő levelek)- mindenesetre egy "tekercs" (nagy) műa. zsákot már vettem. f 2 hetente - páratlan héten - "zöldjárat"-] - bár nem szabad ( nem illik!) ilyesmiket belerakni : pl. gesztenye,dió (!)tuja,fenyő,ágak/levelek - vagy nyesedék. Vadkendert sem .
Itt az én "színesítésem" ...
Nem előre elkölteni!

Cimbilimbi írta...

Imádatos az ősz, a legszebb színeket keveri ki! Már hetek óta készülök lefotózni a vadszőlőt, az valami csuda a lila bogyókkal, na majd most :)))

Éva írta...

Nagyon szépek tudnak lenni a mindenféle színben pompázó fák. Nem tudom Miskolc-Lillafüred környékén ilyen időszakban jártál-e már? Pompás látványt nyújt ! Tudom más helyen is van ehhez hasonló, de én ezt láthatom ha elmegyek arrafelé , Palotaszálló-Hámori-tó és környékén a csodálatosnál csodálatosabb színkavalkádban tündöklő fák!! Ez különösen érvényes ha süt a nap!:)

Kati írta...

Csodás képek, igaz nálunk még nem ennyire színes a táj, még csak most indul színesedni.

Tiffanylda írta...

"m", nagy öröm számomra, hogy megdicsérted a fotóimat!:) Pont Te!!:) Köszönöm!!!

@X, még sok ilyen linket küldj, légy szíves!:)

Cimbi, nálunk most van minden szín, majd mutatom! Bogyó még sehol. Olyan fantasztikusak a színei, hogy ezer képet lehetne csinálni róla!

Éva, sokszor jártam Lillafüreden, a sok, hatalmas gingko biloba, amikor aranysárga...hmmmm, az fantasztikus!!! Férjem édesanyja Miskolcon élt sokáig, sokszor jártunk ott.., most már csak a Deszka temetőbe, sajnos!.. Valóban gyönyörű részek vannak arrafelé!

Kati, köszi! Biztos nálatok is elindul a "színesedés", mert jön a hideg...Ha igaz!:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons