2011/10/19

Lámpamentes...

... kiállítás lesz, amiért szomorkodom kicsit, hiszen azok a legmutatósabbak - szerintem -, ezért felteszek majd néhányat, hogy aki nem látta - és nem is fogja -, itt megnézhesse! Ezek már mind más tulajdonát képezik. Nekem, itthon egy sincs... Jellemző!:D
Ezt a különleges kislámpát kölcsön kérem és megpróbálom betenni a vitrinbe - talán befér -, de sajnos a fényeit nem fogjuk látni, pedig úgy szép igazán!...
A blogom diavetítésében ott van ez a példány, de most mellé/alá teszem a nem világítós képét is, hogy lássátok, mennyit számít a fény!
Világítós / napos időt,  mindenkinek mára!:)

7 megjegyzés:

MrsSame írta...

Azt hiszem beleszerelmesedtem egy ebbe a csodába. Azonban míg a fiam nem nő meg kicsit nem merek ilyen szépséget a házba hozni. Utána... Már várom.

Piros írta...

Ez az egyik legszebb (eredetibb) lámpád, kár lenne, ha nem tudnád megmutatni a közönségnek. Talán lesz rá mód valahol bekapcsolni és a gyönyörü fényt amit ad élvezni.

Susu írta...

Tényleg fantasztikusan szép megvilágítva! :)

Éva írta...

Nagyon szép ez a lámpa ! Ezt valóban feltétlenűl vidd el! Nem tudom láttad-e az egyik blogon feltették a bejárati ajtódról /amit tegnap mutattál/ a képet!

Halász Csilla írta...

óóóóóóóóó... a fa minta a kedvencem...:))

Klári - klaraekszer írta...

Gyönyörű a mintája, és tényleg sokat számít, hogy lámpa fénynél fényképezted :)

Tiffanylda írta...

Köszönöm, Lányok!:)

Láttam Éva, igen, én hívtam fel rá a figyelmét, merthogy a blogja érintett a témában!:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons