2011/09/01

Zsúfolt nap

Ötkor keltem és vittem a gyermeket az állomásra, évnyitóra ment.

Mikor hazaértem, a kicsik csicsergését hallottam a dombról, ők is indultak a suliba. Nagy volt az izgalom!
Benedek elsős lett. Új közösség, új környezet. A többiek a megszokott társaságukkal találkoztak és az esti  beszámolójukból úgy tűnt, jókedvűen vették az akadályt!:)

A jó idő kedvezett a három menet mosásnak, majd a száradásnak. Sajnos, a vasalás maradt... Nem viszem túlzásba!
Főzés, sütés az unokáknak - egy kis vigasz, a mai korai kelésért -, amit elszúrtam ugyan, de szerencsére nem finnyásak!:)

A végére még üvegezésre is maradt időm. Átalakítottam, illetve beépítettem az egyik farsangi nőcit, mécsestartó lett belőle. Azt hiszem, a többi is az lesz. Most itt lóg az íróasztalom fölött és nézi, ahogy fagyit eszem...:(  Ígérem, ez az utolsó, aztán jön a fogyó, de megkezdett dobozt nem szabad hagyni, gyorsan túl kell esni rajta..., igaz?:)))


Képzeljétek, szakad az eső és nekünk új tetőnk van!!!:))) Már csak a csatorna hiányzik..., de meglesz!

Holnap már péntek, kitartás, nyakunkon a hétvége!:)
Addig is jó pihenést, szép álmokat mindannyiunknak!:)

8 megjegyzés:

bemka írta...

Ez a mécsestartó csúcsa az eddigi munkáidnak...mind tetszik, de ez valami...művészi...
Gratulálok!
Tudod, mi a jó abban, hogy mindig holnaptól fogyózól?....az, hogy az én lelkiismeretemet is megnyugtatod :)

aranyos fodorka írta...

Irígykdem az eső miatt. Nálunk alig volt pár csepp. Öntöznöm kellett a(megint drágult) vízzel ma reggel :-(

Ledorka írta...

Fogyóznál helyettem is? :D Szép lett a mécsestartó, mint mindig. :)

Cimbilimbi írta...

Ajánlom a szőlő-kúrát, jó cukros, tehát az ájuldozás elmarad, de azért mennyire más ez a cukor, mint a sütikben :) És még a bőrt is szépíti a fáma szerint! Benedeknek szurkolok a jó induláshoz. (Arany keresztfiam tegnap kezdett új suliban, úgy izgultam, tán jobban mint ő :))

Napsugárkisasszony írta...

Nagyon szép lett a mécsestartó!!!*.*

Susu írta...

Gyönyörű lett a mécsestartó! :)
Mindenkinek jó sulikezdést kívánok! :)

Nálunk a két nagy még csak ovis. F. nagycsoportos lett, Zs. középsős. Előző tanévben egy csoportba jártak, de nem bizonyult túl jó megoldásnak, így Zs. hétfőn egy új csoportban kezdi ezt az évet. Remélem könnyen beszokik majd, mert a nyáron nagyon anyás lett... mostanában az imádott mamájánál sem akart ott maradni aludni, inkább hazajött velem.

Éva írta...

Csodálatosan szép ez a munkád is! Csodállak, hogy mennyi mindent tudsz egy nap alatt csinálni, pörögsz ezerrel ahogy szokták mondani!Jön a hétvége pihenjél egy kicsit ! Tudom még nincs meg az ereszcsatorna, szerintem most azt fogjátok pakolni biztos a hétvégén?:-)

Tiffanylda írta...

Bemka, köszönöm a nagy dicséretet!:)
A fogyózás egyelőre annyi, hogy nincs édesség...Nekem ez az igazi büntetés!:((

Aranyosfodorka, nálunk általában más az idő, mint Pécsett. Pont fordítva van! Ez észak.. Egyáltalán nem bántam, mert nekem nem kellett locsolni!:)

Lidércke, naná, ez a legkevesebb!:)))
Köszönöm...

Cimbikém, amikor a negyedik gyermekemet vártam,az utolsó hónapban, irtó meleg volt - szeptemberben született - és nem akartam hízni már. Gondoltam, csak szőlő, fő az egészség! Három kilót híztam!!! A doki úgy nevetett, mikor elmondtam, hogy ez hihetetlen, hiszen én csak szőlőt ettem!:) Azt mondta, abban van a legtöbb kalória!!!... Úgyhogy azt kihagyom, meg az édességet..., ha... Reménykedjünk!:)

Gréti, köszönöm!:)

Susu, neked is köszönöm és képzeld, a gyerkőcök élvezték a sulit mindkét nap!
Vannak ilyen anyás időszakok, ne aggódj, majd elmúlik! Jakab is középsős lett és bizony pityergett egy percet, amíg anyukája lelépett, aztán mintha semmi sem történt volna, boldogan mesélte a nyári élményeit az óvónéniknek! A Te kisfiad is megszokja az új csoportot és biztos az is jobb, hogy nincsenek együtt a tesók - szerintem. Hosszú távon biztos! Meglátod!..

Éva, köszönöm szépen a dicséretet!:)
Ezt a nőcit nem most csináltam, hanem farsangra, csak most lett belőle mécsestartó! Van még három különböző, igyekszem azokat is befejezni.
Pihenni?:) Nagyon ritkán szoktam, ha komolyan fáj valamim. Mindig "pótolnom" kell, vagy előre elkészíteni, mert nálunk erősen zajlik az élet!:))) Igen, pl. csatorna téma...IS!:)))

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons