2011/09/06

Csiga és teknős JÁTÉK!!!

Kinek a műve és hol látható ez a két, szép megtermett állat?
Meglepetés ajándékért várom a válaszokat, amíg ki nem találjátok!:) Hajrá!!!

12 megjegyzés:

Kati írta...

Na hát erre én is kiváncsi vagyok, nem adtál könnyű kérdést ezzel, legalábbis nekem, pedig mindenz összekerestem:)

Halász Csilla írta...

Horvátország..:)

inga írta...

én is csak azt az infőt találtam hogy Horvátország

Tiffanylda írta...

Már kiműveltem magam - még az előző blogomban -, hogy ne a netről tegyem fel a képet, mert percek alatt jött a megfejtés és nem győztem csomagolni az ajándékokat!:) Persze így is megvan a módja nyilván a keresésnek és meg is fogjátok találni! Jobb lenne, ha valaki ott, az igazi helyén látta volna, ahol a képet készítettem!:) Az alkotót el ne felejtsétek!!!
Egyelőre nem segítek, alig volt tipp...

trollanyu írta...

Élőben nem láttam sajnos, de biztos, hogy Gaudi, mert van egy könyvem és abban benne van. Hogy hol található, azt nem tudom, de mivel spanyol volt, talán Spanyolország. De különben csak tipp volt, nem szeretnék játszani, a postaköltség elég magas:)

Tiffanylda írta...

Trollanyu, óriási gratula!!!:))) Jó könyved van!:) Légy szíves, lapozd fel és keresd meg, hogy hol ez a két állat, Gaudi melyik művében??? Spanyolország, persze..., de az elég nagy és a művei is monumentálisak! Tudom, festett is, bútort készített,lalala..., fantasztikus művész volt, de ez esetben mi a helyzet?... Melyik városban és HOL, melyik műben vagyunk?
Többiek is jöhetnek, ez már sok segítség!!!:)

trollanyu írta...

Sajnos a könyv nincs itt, csak emlékeztem rá. De akkor megint egy tipp, Barcelona, Sagrada Familia. Talán ott lehetnek ezek a szobrok is. Most megyek megnézem a neten a képeket, hátha megtalálom:) Kíváncsi vagyok, mi a helyszín:)

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Kedves Ildi! Nagyon köszönöm Neked ezt a kérdést,most kuporgathatok Barcelonára :).Tudtam kb mi merre, de ilyen mélységében nem ismertem a spanyol építészetet. Teknőci képét megtaláltam Sagrada Familia egyik monumentális oszlopának alapja. A héten készültem könyvtárba,legalább nem kell sokat keresgélni mit is hozzak ki!!! ...ja és trollanyu nem csak konyhában szuper ;)

Tiffanylda írta...

Ügyesek vagytok Lányok!!!:) Trollanyu, akárhogy is próbáljuk szépíteni a postaköltséget, te vagy a nyertes!:D Tökéletesen tippeltél!!! Gratulálok és várom a címed!:)

Zsuzsi, Barcelona Gaudi nélkül olyan lenne, mint a krémes krém nélkül!...Szenzációs volt ez az ember, majd meglátod! Erre elüti egy villamos!... Még ilyet!? Érdemes kuporgatni és min.10 napra tervezz! Valszeg nekünk is azért ázott be a tetőnk évekig, mert Barcelónában viszont 2x voltunk!:DDD

Köszönöm nektek a játékot, gyertek máskor is, mert fejemben az új kérdés!:)

Kati írta...

Hát ti ügyesek vagytok lányok, Barcelonába meg nemhiszem, hogy hamarosan eljutok, de Gaudiról többet fogok olvasni ezután.

trollanyu, gratulálok.:)

Piros írta...

Nagyon élvezem ezeket a játékokat, mert az ember müvelödik és szórakozik egyben. Én még sohasem jártam Barcelonában, de nagy kedvem lenne egy pár napot ott tölteni.Puszi

Tiffanylda írta...

Kati, a Taschen kiadónak van egy szép Gaudi könyve, vedd ki a könyvtárból, csodálatos!!!

Piros, szólj, ha indulsz!!!:)
Mi Katát vittük, oda - ill. Madridba -, meg vissza! Azért voltunk 2x!:)))

Trollanyu, jelentkezz!!!

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons