2011/09/17

7 pontos JÁTÉK!!!

Jobb híján!:(
Tegnap estétől nagyon fáj a fejem, alig tudok valamit kezdeni magammal! Az az igazi, mélyreható migrén...:(
Délután kezdtem jobban lenni és nekiláttam üvegezni, mert óriási lemaradásaim vannak! Talán holnapra elkészül, amit szeretnék, majd mutatom!
Itt a hétvége, ne maradjatok játék nélkül!:)))
Íme, egy újabb kérdés, egy újabb kedvencem!:)
A képen látható egy híres ember, akinek köze van a háttérben látható épülethez (meg a nőhöz!:))).
Ki ő - a képen melyik férfire gondolok? - és mi az épület neve?

Ezen jobban látni az épület részletét! Lehet, hogy túl nagy segítség lesz..., mindegy!
Lássuk, ki az ügyes!:)

További, szép szombat estét!:)

4 megjegyzés:

Halász Csilla írta...
Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.
trollanyu írta...

Az épület a Varjúvár lehet ,amit volt szerencsém személyesen is látni Romániában,jó sokat kellett sétálni, míg odaértünk:) legalábbis nagyon hasonlít rá és nagyon régen jártam ott. Ha jól emlékszem ezt az épületet Kós Károly tervezte és ott is lakott a családjával. Akkor az első képen ő lehet talán a feleségével? Ezek csak találgatások, de szerintem az épület határozottan a Varjúvárra hasonlít lehet.

Tiffanylda írta...

Na, mi a helyzet?:) Senki többet?:)
Azt hittem már tele van írva különféle megjegyzésekkel ez a poszt, de úgy látom, mindenki rájött, hogy Trollanyunak már megint igaza van!:)))
Gratulálok, nagyon pontosan eltaláltad!!! A megfejtés Kós Károly Varjúvára. Szerencsésnek mondhatod magad, hogy láttad is! Én csak vágyakozom, talán egyszer sikerül eljutnom oda! A budapesti Wekerlét ismerem, csodálom, az Állatkert elefántházát is...
Aki nem ismerné őt, küldöm ezt a linket szeretettel! Fantasztikus ember volt!!! Ja és a képen a bajszos, bal oldalon!:) http://www.literatura.hu/irok/xxszazad/euproza/koos_karoly.htm

trollanyu írta...

Akkor tényleg a Varjúvár? Nagyon klassz épület, különleges, szívesen laknék benne. Igaz, hogy majd 1 órát kell gyalogolni a házhoz, mert autóút nem vezet oda, ha jól emlékszem. Vagy csak nem volt járható kocsival. Meg fogom nézni a linket, mert sokmindent nem tudok Kós Károlyról.Kösszi a játékot, ha nem láttam volna személyesen a Varjúvárat, akkor sosem találom ki.

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons