2011/08/14

Tetőfedős eredmény 2... és játék!:))

Köszi a tippeket!!! Bár sokkal kevesebben jöttetek, mint első nap, de nem baj, nyertes mindig lesz!!!:) meg aztán ma igencsak jó idő volt, gondolom sokan strandoltak, ill. kint tartózkodtak és nem a számítógép mellett!
Ami a tippeket illeti, jó nagy eltérések voltak..., hát jöjjön a válasz!

A tegnapi munka után, a tetőn lévő cserepek száma
                                                 1861
 Két játékos járt közel az eredményhez, akik közül
                      Kathy járt szerencsével!!!:)))
                Gratulálok!!!:)))
Kathy, egyszer csak megy a kis csomagocska, ígérem, ahogy lehet igyekszem!:)
Ha ezek után is lenne valakinek kedve megsaccolni, hogy a mai, óriási munkában meddig jutottunk és...
estére összesen mennyi cserép lett a tetőn, írja meg!:)
Még nem végeztünk, de nagyon ott tartunk, hogy az északi oldal elkészül! Jó lenne az eső előtt megoldani, de sajnos jönnek a dolgos hétköznapok, mindenki elröppen itthonról, csak én maradok, néhány unokával...

Tartalmas, új hetet kívánok mindenkinek, aki ide bekukkant!:)

14 megjegyzés:

Bernadett írta...

3040.:)

Bogi írta...

Inkább a játék hajt, mint a nyeremény, és ha már az előző fordulóban csak egy százas választott el, hátha most jóval közelebb kerülök. :D
Szóval legyen 2340, csak úgy hasrapacsi. :D

Piros írta...

Hát nem mondom, szorgalmasak vagytok és szép munkát végeztetek.Azt hiszem még egy profi is megdicsérné a társaságot !De hogy Te a tetörakás mellett még ráérsz ilyen jókat is fözni, az teljes megdöbbent. Kivánok Nektek més szép száraz napokat, hogy mindent be tudjatok fejezni.Puszi mindenkinek

Ányi írta...

na jó, akkor tippelek megint :) Legyen mondjuk 2525 a cserépszám. A kajákat végignéztem, kérdésem, hogy ezeket a tetőn csináltad vagy cserepezés közben esetleg alvás helyett? :D :D :D Sütit én nagyon ritkán készítek, pláne nem cserepezés közben :D :D Amúgy a süti különösen jól néz ki, a levest imádom, a strombolit nem ismerem, de tuti jól néz ki.

ancsapancsa írta...

Hűű! Jó nagy munkát vettetek a nyakatokba! Szép lett az eredmény!

Kathy írta...

Koszonom szepen, teljesen el vagyok szallva, meg sosem nyertem ilyen jatekon! Nagyon orulok! :))
De hidd el, en is csak a jatek kedveert jatszottam-jatszom, nem a nyeremenyert! Izgalmas, mennyi cserepet is rakhattatok fel.
Kerlek ne vergodj a meglepivel, igy is mar annyi mindent kaptam Toled. Tartsd meg valaki masnak ezzel az alkalommal. Inkabb szeretnek megegyszer saccolni az uj szam pedig legyen 2654 db.:)))

Ami írta...

2701 :))

Vegazus írta...

2981

Ledorka írta...

2850?

@X írta...

Kösz' a választ ! (régebbi bejegyzéseknél,- hófogó és ilyesmik.)
Bocs' ha valakre (?) "rá kell(ene) öntenem a magam baját ?" -
Történetem, röviden :
Nem tudom, ki- mennyire tudja /ismeri a pécsi "csendrendeletet!" (?) - Pécsett vasárnap "tilos" a "zajongás"- amit ne soroljak most, ott a Google kereső !
vasárnap (08/14.) valaki a közelünkben motoros fűrésszel fát vágott, d.e. 10.00 órától. OK!- "tűrtem"... majd a közvetlen szomszédomék :
(Kb. 10 hónapja (?) - "építkeznek..." (garázst)-(2 szintes!-stb.) kb. 13.00.órától elkezdtek valamilyen régi deszkákat/léceket "szétverni" - majd azokat a padlásra felhordani... hagyján !
majd az "család" "összeveszett" ... egy régebbi (lebontásra váró) tégla épületet nem akartak "kollektíven" bontani... a "szomszédasszonyom" (50 ?) - egymaga verte/ütötte/bontotta kb. vasárnap este 18 óráig !
És mindezt vasárnap!
nem vagyok egy kukkoló, de mindezt hétfőtől-szombatig is megcsinálhatták volna.... de ne bonyolítsam!
Ennyit - talán - ahhoz, hogy ki,mikor és hogyan "dolgozik!"

Napsugárkisasszony írta...

2568 ^^

Vízicsibe írta...

2662 ?
Mindenestre nagyon-nagyon ügyesek és szorgalmsak vagytok !!!

Cimbilimbi írta...

Kettőezernégyszázhúsz :) Szurkolok ezerrel ám, képben vagyok, csak épp nyaraltam kicsit, úgyhogy bicajozás és hűs habokban úszkálás között nézem mindig hol tartotok.

Tiffanylda írta...

Mindenkinek köszönöm!:)

Néhány személyes válasz...

Ányi, igen, leginkább alvás helyett, de nem kell sajnálni, szívesen csinálom, mert nagyon megérdemli a csapat! Mi gyakran sütünk, főzünk, ha nem kéne, akkor is...:(

Kathy, nagyvonalú vagy, köszönjük, de nem úgy van az!:) Te rendeltél és vettél, nem kaptál annyi mindent, mint írod, valakivel keversz!:)

@X, szerencsére ránk nem vonatkozik a pécsi csendrendelet, meg senkié!
Ebben a picur faluban, mindenki azt csinál, amit akar és a másik elviseli, mert ő is azt csinál, amit akar és akkor amikor pont kedve van hozzá, mert tudja, hogy senki nem veszi bosszantásnak, nem direkt arra megy ki a játék!... Ez valószínű érthetetlen, de vannak még ilyen helyek!:) Havi egy alkalommal van mise, amikor természetesen mindenki csendben van, főleg mi, a templommal szemben... DE, pl. Szenteste du.5-kor vágjuk ki a fenyvesünkből a fánkat motorfűrésszel...:( Ezért sem szóltak még, tudják...

Mindenkinek köszönjük a biztatást, dicséreteket, bezsebeltem!:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons