2011/08/21

Még a sorsolás előtt...

... gyorsan, gyorsan mutatok néhány fotót Bogiról, a tegnapi lovaglásról.
Nem vagyok büszke a képekre, mert erős volt a napsütés és nem tudtam tenni ellene, nincsenek szűrőim..., meg tudásom se!...Emléknek jó lesz!:)

Nekem nagyon tetszik, hogy ilyen állatbarát Bogi, szinte velük lélegzik, szavukat érti..., komolyan! Képes olyan mozdulatokra, mimikákra, hangokra, ami teljesen "állati"!...Erre mondják, hogy előző életében biztos valami ilyesmi volt...

Nagyon komolyan veszi a gyakorlást, követi az utasításokat és élvezi! Csak azt nem értem, hogy nincs izomláza a lábában, amikor a kis fenekét föl-le pattogtatja a nyergen!:)))

Jövő héten már Benedek is jön velünk, Bogi után kipróbál ő is egy lovat... Hiába, a zoo-táborosok már csak ilyenek!:)))

Más téma.
Aranyosfodorka említette, hogy tiffanyzás helyett csinálhatnék egy kifőzdét!:DDD  Ha tudnád , hányszor gondoltunk erre a lányaimmal!:))) Mindegyik tud valamit profi szinten, jól kiegészíthetnénk egymást!:)  Esetleg, ha finanszírozná valaki a "megalakulásunkat", szóljon!!!:)))

Addig is néhány kép a mai ebédről, illetve a maradék öregtésztából ismét egy kenyérke...
Az az igazság, hogy nem terveztem nagyobb főzést, de délelőtt bejelentkezett Gergő keresztfiam, hogy szeretne segíteni a cserepezésben! Úgy megörültem, hogy azonnal összedobtam egy jó kis fetás csirkemellett, krumplipürével és salátával. Tegnapról maradt gyümölcsleves, amibe tettem még epret, meggyet - éjszaka jól lehűlt - és akkora sikere volt a fiúk körében - főleg a tető után...-, hogy kétszer is ettek belőle! A csirkéből maradt holnapra is...Nem is baj, úgyis nálam lesznek az unokák!:)
Az alsó képen a forró hústól bepárásodott a gépem szeme...

Ennyi volt a kikapcs., most megyek a tetőre!:)))
Remélem, nem dőlök el  Zsákbamacsaka előtt!:(... Figyeljetek!!!

Használjátok ki kellemesen ezt a pár órát, a mai napból!:)

5 megjegyzés:

Éva írta...

Nagyon aranyos az unokád, milyen hegykén üli meg a lovat! Nagyon ügyes , azt mondják nagyon jó sport arról nem beszélve hogy kint van a természetben állatközelben van ami szintén nagyon jó a gyereknek lelkileg testileg! Azt mondtam hogy ma pihenjél, erre tetőn akarsz mászkálni, főzől megint egész nap! De azért volt sikerélményed is az hogy ízlett mindenkinek
amit készítettél! A kifőzde megnyításához sajnos nem tudok hozzájárulni, de ha nyerek a lottón, gondolok rád!:)

erdoseva55 írta...

szertettel néztem a kis Bogi lovaglós képeit! Lóra termett ez a kislány! Nagyon ügyesen üli meg a lovat!
Jó dolgos hétvégéd volt, hát nem irigyellek érte!
Én is egész hétvégén unokáztam, annyira szép a kis pindurkánk, úgy szeretem altatgatni, csicsígatni. Mennyei érzés a karomban tartani:)

trollanyu írta...

Nagyon aranyos az unokád, olyan ügyesen üli meg a lovat:) Nagyon belejöttél a kenyérsütésbe is. Nekem is mondta anyósom, mikor itt voltak, hogy jól megélnék, ha kifőzdét nyitnék. Élvezném is, csak hát nekem is szponzor kellene hozzá:)

Monica írta...

De jóóóóóóóóóó Boginak!!! Igazán szerencsés!
A kaja guszta, megyek is, megnézem, hogy mit is főztem ma??? - Ja, semmit, mert dolgoztam :S
Még jó, hogy vannak a mamák, majd benyújtom a receptjeidet hozzá :D

Tiffanylda írta...

Éva, nagyon örülök én is, hogy Bogi lovagol, csak attól félek, hogy sok lesz neki az iskola, zene, stb. mellett! Majd elválik! Ami a pihenést illeti, majd télen..., ha már befedi az új tetőnket a hó!:)))

Erdős Éva, nekem majdnem minden hétvégém ilyen dolgos és úgy néz ki, egy ideig még marad is...
Elhiszem, milyen mennyei érzés a kis Bencét ringatgatni!:) Én is imádom a babaszagú picurkákat!Használj ki minden pillanatot, hisz tudod, milyen gyorsan felnőnek!...

Trollanyu, köszönöm, amit írsz! Akár minden nap sütnék kenyeret, nem egy nagy dolog, csak az energia, amit fogyaszt a gáztűzhely!...:(
Egyébként meg villogok itt a receptjeitekkel, nem is engem illet a dicséret! Na, azért rám is ragadt ez-az és bizony izgatna egy kifőzde! Kár, hogy messze vagy! Páran összeállhatnánk!:)))

Monica, csak szólj a Nagyiknak, biztos szívesen megcsinálják az ebédet!:) Azt gondolom, hogy Neked se kell a szomszédba menni egy-egy jó receptért!!!:DDD

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons