2011/05/23

Vasárnap

Szép nap volt a tegnapi.
Délelőtt mindenki tette a dolgát, majd kora délután Orfűre mentünk, partira voltunk hivatalosak. Öcsémnek a gyerekei rántották össze a családot - Édesanyánkat, testvéreket -, hogy megünnepeljük a nagy műtét utáni makulátlan eredményeit és azt, hogy az új szívbillentyűvel, erekkel olyan sokáig élhet, ameddig képes vigyázni magára! Reméljük, nagyon sokáig!!!:)

A felhozatal egy részét láthatjátok, amit a gyerekei készítettek, sajnos a sütiket már nem tudtam lefotózni...




Idő előtt elhagytam a csapatot, mert Hosszúhetényben vártak a "messzi" unokák, ui. egy portugál zenekar - Dead Combo - koncertje volt  Pécsett és a gyerekek rám maradtak.
Sok dolgom nem volt, mert Bogi egyből megmutatta a furulya - fuvola legújabb attrakcióit, amitől ámulatba estem! Imádja a hangszerét, minden pillanatot megragad a zenélésre! Viszont  ilyen beleélést, én még 8 éves gyerektől nem láttam!!! Elkezdett muzsikálni és nem tudta eltéríteni sem az öccse, sem a kutyái, senki! Fel kell tennem ezt a sorozatot, hogy lássátok, miről beszélek!... Mondhatjátok: elgárgyult nagyanyó, már megint!.:))) Tegnap Benedekről, ma Bogiról..., de nem baj! Valószínű, én ebben sokkal többet látok, mint Ti, de annak is megvan az oka...



































  
                                               

10 megjegyzés:

Kőrösi Mercédesz írta...

Biztos többet látsz, hiszen megélted az apró rezdüléseket is, de nekünk így is jó:)
Édes egy banda! Különösen, ahogy B. élvezi a furulyajátékot;))))
És jól látom, egy goldi??
A tegnapi bejegyzésed is nagyon tetszett, érdekes verseny lehetett - csak nemtok mindig reagálni, bocsánat:)

erdoseva55 írta...

Olyan jó látni ugye az unokák szépséges nyíladozását, hinni, remélni, tudni, hogy milyen különlegesek! Mennyi mindent tudnak, amit mi nem is sejtünk, Néha azt hiszem okosabbak nálunk.
Nagyon jó látni, hogy mennyire szereted őket.A szeretettől pedig szárnyakat kapnak.
Vidám, szép, mosolygós hetet Neked!

Tiffanylda írta...

Köszönöm Nektek!:)

Tudjátok, nekem az furcsa, hogy egy ekkora gyerek becsukott szemmel élvezi a saját muzsikáját! Ez nagyon belülről jön és ösztönösen! Igazán "játszik"!:) Az, hogy egy nagy művész is így csinálja, az mindenkinek természetes!

Tiffanylda írta...

Bocs, Merci, lemaradt..., igen, egy goldi és egy szálkás tacskó!:))) Jó párosítás!:D

bemka írta...

Megcsodáltam Bogikát. Gratulálok az unokáidhoz.

Susu írta...

Gyönyörűek a képek!
Teljes egészében te tudod megélni, amit kifejeznek, de nagyon megfogott, ahogy Bogi becsukott szemmel, teljesen átszellemülve furulyázik. Látszik, hogy a szívéből muzsikál.
Benedeknek gratulálok a versenyhez!

Cimbilimbi írta...

Testvérednek a legjobbakat kívánom, dolgozzanak még sok-sok évig azok a billentyűk! Örülök, hogy jól sikerült a műtét és jól van. Tegnap már írtam Benedekkel kapcsolatban, ma Boginak örülök nagyon: verset mondanak - ami ugye nem ott kezdődik, hogy elmondok egy verset -, muzsikálnak, olyan indítást kapnak, amit csak csodálni tudok, és amiből életük során töltekezhetnek. Akkor is, ha topmenedzserek lesznek, akkor is ha könyvtárosok, netán buszvezetők :)

Kati írta...

De aranyos a kislány ahogy beleéli magát a furulyázásba, valamikor én is jártam furulyázni, nyaggattam szegény édesapámat, aki nem tudott pihenni az én próbálásaimtól. De rég volt...

Piros írta...

Nagyon örülök, hogy Bogiban ennyi zenei tehetség van és igy élvezi a furulyázást. Sajnos nálunk eddig senki sem muzsikál, csak hallgatni szeretjük. Annak is örülünk, hogy Fetyó jól van, sok puszit küldünk neki is.

Timike írta...

Testvérednek a legjobbakat kívánom, s gratulálok a tehetséges unokákhoz, illetve neked a csodás nagymamának aki ennyire szereti a családját.

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons