2011/05/01

Jól sikerült...

 Itt voltak a gyerekeim, unokáim, édesanyám. Az idő nem volt kegyes hozzánk, egész nap esett, de szerencsére nagy a lakás, elfértünk!
 Éljenek az anyukák, nagymamák, dédikék!!! Hurrá!!!:)))

Rengeteg virágot kaptam és a gyerekeimtől egy szivacsmatracot a nyári, udvari, műanyag ágyamhoz! Alig várom, hogy ismét jó idő legyen és kiheverhessek!!!:)
















Édesanyám nagyon örült a tálnak, amiben a csoki mennyisége már kissé megcsappant mire lefotóztam... 



A menüről már nem teszek fel képeket, csak leírom, hogy tejszínes gombaleves volt zsemlekockával, kapormártás rizzsel, filézett hal burgonya bundában, majonézes almával. Desszertként az elmaradhatatlan máktorta és vargabéles. Holnaptól diéta...:(((

                                                            Kincseim:)))
Remélem, nálatok is szép ünnep volt!:)




6 megjegyzés:

Nyitnikék írta...

Nagyon jók a képek! A kínáló önmagában is szép volt a Mon cherry pedig a kedvenc csokim;-), bár ritkán eszem. A "Kincseid" pedig szépségesek:-))). Az ünnepek után pedig mi mást mondhatnék Neked, mint hogy szép hétköznapokat is kívánok:-).

Cimbilimbi írta...

Isten éltessen sokáig Ildimu, téged és minden anyukát, ancit, mamát, muttit! Ha bármikor elégedetlen,nyugtalan vagy szomorú lennél, gondolj a tegnapi és sok másik együtt töltött napra, mert a végén nem a szép tárgyak, hanem ők a legnagyobb érték! (Azért a menüt is elképzeltem lelki szemeim elé :))

@X írta...

Ismétlésért bocs' [Ahogy a pincében nem illő a boroshordót kopogtatni, nem illő más könyveit "böngészni"- és ilesmik. ] - "Jóknak érződnek" a könyvek is.
(Kapormártáshoz : (igaz, Húsvét volt nemrég...)- esetemben csak főtt tojással !
Ill. kellően kedvelem (a) kaporlevest is ! (3 k-val kezdődő szó...) :-) :-)

@X írta...

Lemaradt : alliteráció :-)

aranyos fodorka írta...

Nem tudlak elképzelni a műanyag-ágyadon heverészve... :-)

Tiffanylda írta...

Nyitnikék, Cimbi, köszi, köszi!:)

@X, jól látod!:) Van néhány 1800 végéről, rendbe kéne tetetni! Megbízható és nem drágán dolgozó embert kéne találnom! Ráadásul a sor végén van a költségvetésben!:(
Kapor levest még nem ettem, milyen az?

Aranyosfodorka, én is várom a pillanatot!:))) Eddig az volt a kifogás, hogy nincs matrac, most megkaptam... Nagyon akarnak kényeztetni a gyerekeim!:) Majd fotózunk! Arról van is kép, amikor az ágyat kaptam, kipróbáltam a szobában és azonnal ott termettek az unokák az ölemben!:)))

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons