2011/05/19

Bárányhimlős kenguru:)))

Aboriginal.... Nagyon felizgatott...
Ma szabadnapos voltam, azt sem tudtam, mihez kezdjek, mert annyi munkám lenne, hogy nem tudok választani! Gyorsan összedobtam egy káposztás cvekedlit - mifelénk így hívják a káposztás tésztát -, ami a férjem egyik kedvence és én is szeretem, más meg nem ebédelt ma itthon.
A kertben locsolás, kis gyomlálás, majd üvegezés indul...
Először elkészítettem a második szekrény üveget. Itt egymás alatt láthatjátok az egyébként - majd beépítéskor - egymás mellé kerülőket.  Még kettő van vissza.
 Miután ezzel elkészültem, jött a játék!:)  Megpróbáltam üveg alapra elkészíteni  az ausztrál őslakók pöttyözéses technikáját. Az üveg kenguru nem volt gond, némi átalakítással megoldottam. Viszont üvegfestékekkel nem állok túl jól, így nem lett szép, olyan szegény, mintha bárányhimlős lenne!:DDD
Nem baj, gyakorlásnak jó volt és nagyon élveztem!:) Amint megjavítják az autóm, első utam egy kreatív boltba vezet majd és feltankolok festékekből!...:) De miért is???:)

A következőből nemezelés lesz, már látom magam előtt!...

6 megjegyzés:

Kriszta írta...

Nekem tetszik! Olyan, mintha a kenguru mamának és jaguár papának lett volna egy ferde estéje. És íme a csemete! :-)
Aranyos és különleges!

Cimbilimbi írta...

Nekem is bejön Pötyi :) Az eredeti pöttyözéses technikát nem ismerem - majd este bepótolom, utánanézek -, de nekem így is nagyon őslakós és hiteles :D

Dina írta...

Nekem is tetszik. Bár gondolom élőben még inkább barihimlős benyomást kelt. :D De nagyon aranyos. :)
A nemezelés is nagyon jól megy neked úgy látom. Nem csodálom, hogy beleszerettél.
Én is próbálkoztam, csak itt a kis panellakásban két gyerek mellett már nem igen jut rá lehetőség. Más lenne, ha ki lehetne ülni a kertbe, és a munka végén akár a gyerekek is mehetnek a szappanos vízbe. :D De ami késik, nem múlik. Még lesz rá lehetőségem bőven. :)

Azért is írok, mert meg szeretnélek hívni az én játékomba. Annyi játékot szerveztél te már nekünk, most én is szeretnék adni valamit.
A részleteket itt megtalálod.

http://edinagyongye.blogspot.com/2011/05/egy-jo-szo-jatek-nalam.html

A jó szót már megkaptad tőlem. Már csak az a dolgod, hogy jelentkezz vele. :)

Nyitnikék írta...

Édesen vagy sósan? Mármint a káposztás cvekedlit. Nálunk ebből nagy viták vannak, ugyanígy a túrós tésztával kapcsolatosan is:-). A fiúk sósan szeretik mindkettőt. A munkáidat látva felmerül bennem a kérdés, hogy arra felétek nem hosszabbak-e a napok, mint felénk?
Szeretettel...

Tiffanylda írta...

Kriszta, jól látod!:DDDD Kösz!:)

Cimbike, ha kiderítettél valamit, küldd el nekem , mert már nincs időm kutakodni, de érdekelne!!!

Dina, kösz a meghívást, elfogadtam, továbbítottam!:)
Ami a nemezelést illeti, megértelek... Neked még valóban van rengeteg időd és eljön az, amikor nyugodt körülmények lesznek! Bár, én is mindig arra várok!:DDD

Nyitnikék, hááát, ez az!!!:DDD Nálunk is megoszlik az ízlés, de az utóbbi időben vissza kell szorítanom az édességet, így nem kérdés!:(
Szerintem, errefelé a legrövidebbek a napok - én így érzem. Igyekszem sokfélét belegyömöszölni, de egyszer csak visszaüt és jelez a szervezet, hogy IDŐŐŐŐŐ!:( No, akkor nincs apelláta!De sajnos, mindig megvárom a jelzést..., nem kéne!

inga írta...

nekem tetszik, jó lett.
sok sikert a nemezeléshez!

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons