2011/04/02

Végre!:)

Megjavult a számítógépem, éppen, amikor szerelőhöz akartam vinni! Valószínű nem fogja megúszni, de átmenetileg működik.
Másik örömöm, hogy kinyílt a kedvenc ibolyám, ami tavaly elfelejtett még kihajtani is és azt hittem vége..., de szerencsére  mégsem!:)))
A legelső nárciszt reggel elcsíptem, a többi is igyekszik, reményeim szerint holnapra már mind virítani fog! Most már elhiszem, hogy tavasz van, megyek is a kertbe dolgozni!
Szép napot nektek is!:)

6 megjegyzés:

Tímel írta...

ÓÓ, de jó neked:)
Irigyellek ám most:)
Mindenkit,akinek van kertje:):)

aranyos fodorka írta...

Szerinted 30-40 évvel ezelőtt is volt ilyen lila ibolya ? Nagy vitában vagyok (többekkel) mert én nem emlékszem ilyenre, csak "normális" ibolya színű ibolyára !

Kathy írta...

Nagyon szep! Meg en sem lattam ilyet, csak a rendes lilat, meg most van feher-lila tarka.Persze egyik sem hajtott meg ki nalunk!:((

Tiffanylda írta...

Timi, lehet is irigyelni egy kertet!:) A sok munkát már nem annyira...

Aranyosfodorka, szerintem nem volt ilyen régen!!! Pár éve találtam Pécsett egy játszótér padja alatt két szálat és azonnal kikaptam gyökerestül!:( Bocs! Mikor azt hittem elpusztult, úgy gondoltam, megérdemlem... Úgy tűnik megbocsátottak odafenn mégis!:))

Kathy, nekünk is van fehér-kék tarka, de még nem nyílik, majd eztán! Akkor felteszem azt is!:) Igazi lila viszont nincs!!!:DDD

@x írta...

Nálunk a nefelejcs is beindult.
Sajnos, úgy széthordta a szél (?) a magját, nem bírom kipusztítani.
bezzeg a kapor az meg soha nem marad meg... A tulipánoknak majd 75%-a "fekszik a földön"- bimbót alig látok... ilyesmik.
Na, legalább az orgona... az bejön az idén.

Cimbilimbi írta...

Szépséges virágok, a nárcisz a mostani kedvencem :) (Volt a hóvirág, most a nárcisz, jön a tulipán és majd aztán az orgona!)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons