2011/03/01

Sárika ajándéka

Egy drága blogbarátnőm megkért, küldjem el az általa kiválasztott és kifizetett  garnitúrát az unokatestvérének karácsonyra, ezzel szeretné meglepni. Feladónak ne az én nevemet írjam, mivel ismer, azonnal rájön, hogy mi lehet benne...:)

A feladatot teljesítettem, sógorom "adta fel" , jóval az ünnep előtt, ajánlva. Vártam a hatást... Karácsonyig semmi hír. Szidtam a postát!!!...

Közben kiderült, szegény unokatesót - pont karácsonykor - nagy szomorúság érte, elvesztette a párját...:(((
Csendben várakoztam, gondoltam kisebb baja is nagyobb ennél, biztos megérkezett, csak lerakta valahova, elfelejtette, stb., majd reagál!...
Eltelt egy hét, majd kettő...Elmentem a postára az ajánlott blankettával, hogy megérdeklődjem, mi a túró van - itt már ideges voltam, bocs -, pontosabban mi történt? Készségesen beütötték a gépbe az azonosító kódot és közölték, hogy a csomagot a feladást követő napon átvették!!!
A megbízómat azonban tájékoztattam erről, aki egy idő után rákérdezett a dologra és kiderült, hogy NEM kapta meg a küldeményt!!! Na, akkor aztán beindult a család és kérdőre vonták a helyi  postát!

Most figyeljetek, Magyarországon vagyunk, 2011-ben!!!! A postás kivitte, de rossz házszámba..., ott - meg sem nézve! - a lakó aláírta... és mikor elvette a csomagot, akkor látta, hogy ez nem is neki szól!!! A  postás elnézést kért, elvitte a rendes címre, s mivel nem voltak otthon, odaadta a szomszédnak..., aki készségesen átvette, hogy továbbítja!
Igen ám, csak "elfelejtette" a címzettnek odaadni.... Mikor a család már tudta, hogy a postás hozzá vitte,  rákérdeztek,  de letagadta...
Nem tudom mennyire vagyok pontos, de a lényeg, hogy kiment valami "illetékes" a postáról, akinek elsírta a szomszédasszony, hogy borzasztóan sajnálja, de ő azt eltörte.., és természetesen kifizeti, csak ne legyen belőle nagy balhé! Aláírt mindenféle papírt - az ajándékozott is, hogy nincs más követelése - és a postának befizeti az összeget, amennyiért én megcsináltam, majd el fogják küldeni a feladónak a postaköltséggel együtt, vagyis a sógoromnak!:DDD....  Meséltem neki, alig várja!:)))
Hihetetlen, nem??? Hol élünk???

Na, most azért lenne néhány apró kérdésem, de gondolom nektek is...., úgyhogy nem teszem fel....
Ezt a garnitúrát készítettem el ma, újra, de sajnos már nem tudtam pont olyan üveget szerezni!:( Holnap ismét feladom Sárika karácsonyi ajándékát! Remélem, egy kis szerencsével, húsvétra megkapja! Viccnek is rossz...
Rögtön fotózom, aztán "megdumcsizhatjuk"!:))))) Addig is várom a reagálást!

3 megjegyzés:

Piros írta...

Nagyon hasonlit ez a csomagküldés a fehérvári esethez, amit eltakart majdnem a hó és a szomszédnál találtak végre meg !!! Emlékszel még az izgalomra ? Regényeket lehetne irni az ilyen esetekröl.

Tiffanylda írta...

Ne is mondd, nekem is ez jutott eszembe!!!:)

inga írta...

a postáról mesélhetnék sokat :(
két éve párom karácsonyi ajándéka tűnt el, áprilisban kapott újat (akitől vettem megvárta míg kártérítik)
én kb 3 éve postázok rendszeresen, heti több ajánlott, most tűnt el a második

a hab a tortán: nálunk frankón olyan a posta, h. mindig átvertek, mert ugye több mindent adatm fel
kedves postásaink néha az ajánlottat is felbontják
ráadásul a küldemények 2-3x annyi idő alatt érnek ide, mint normálesetben.....

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons