2011/03/12

Mindenféle...

...., ami elmaradt az utóbbi napokban.
1. Legfontosabb, a GK2 játék lezárása és értékelése!
A karácsonyi receptözönhöz képest - GK1 -, ez a böjtös téma nem volt valami népszerű, de úgy gondolom, hogy a beérkezett 13 finomság leírása, azért többeket kíváncsiságra késztetett és ki fogják próbálni!
Nagyon szépen köszönöm a négy résztvevőnek, hogy beneveztek a játékomba!!! Név szerint: Cimbilimbi, Zsuzsi, Zsófi és  Mónika 
Úgy döntöttem, hogy helyezés nem lesz, mindenki kap egy medált, azok közül, amiket az utóbbi időben feltettem a blogra. Lehet választani!:) Gyorsaság előnyt jelenthet, úgyhogy hajrá!!! Remélem, még meglesz, amit kinézel magadnak! Ide írjátok kommentbe, hogy tiszta legyen a dolog!!!  
2. Üvegezésre nem került sor az elmúlt napokban és bizony nagyon elkeseredtem, mert annyira felment az üveg- és egyéb hozzávalók ára, hogy elgondolkodtató, érdemes-e folytatnom....:((( Egyelőre, ami van itthon, abból gazdálkodom, aztán elkezdek más után nézni, amihez nem kell ekkora befektetés, hely, idő, stb. Majd meglátjuk!
3. Kirándulásomon, készítettem néhány fotót  - Szentendrén kívül is:) -, a barátnőm barátnőjének a csodáiról. Hegedűművész - nem akármilyen -, a Zeneakadémián tanított 23 évig, majd gondolt egy nagyot és "elszállt" egy másik művészet irányába, ami erősebbnek bizonyult a zenénél is. Pontosabban ebben teljesedik ki most igazán és ugyanúgy megmaradt a ritmus, harmónia, dinamika, stb. Csodálatos mandalákat és mindenfélét fest, ékszereket, ajándéktárgyakat készít. A mandalát a barátnőm, az angyalkás képeket én kaptam tőle ajándékba!:) Nézzétek!
  







13 megjegyzés:

Monica írta...

Ildim! Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget és a felajánlott nyakláncot is. A hármas párosból a narancsot választom!!! Remélem elég gyors voltam!
Itt a linkje: http://1.bp.blogspot.com/_d7BkFDqeGaw/TVA4Tpany6I/AAAAAAAAA_k/NScmPSvIE20/s400/sz.med2.jpg

Tiffanylda írta...

Mónika, nagyon gyors voltál, de sajnos azok már nincsenek...:(((
Ahogy mész visszafelé, az utóbbi 5 van meg, illetve ha vársz, félkészen még 3, de nem olyan, amilyet választottál volna... Kicsit nagyképű voltam, bocs!

Cimbilimbi írta...

Köszönöm a játékot Ildimu, és az ajándékot, juj de jó! A február 27-i vasárnapi bejegyzésedben megmutatott bal oldali medált szeretném nagyon, deeeee, mivel Mónika volt itt elsőnek, ha ő is azt kérné, akkor én a tavaszvárót :) Jó így, ugye?
Jövök a következő menetben is :)

Tiffanylda írta...

Nagyon szívesen!:) Nekem jó, megvárjuk Mónika döntését!

Piros írta...

A mai rémes TV-képek után jót tesznek a mandala és az angyalkák ! Megnyugtató nézegetni öket. Nagyon kár lenne ha abba hagynád a Tiffany dolgok készitését, annyira szépek !
Puszi Piros

Tiffanylda írta...

Piros, én kizárom a külvilágot, amennyire csak lehet! Így is bejön épp elég!... Azért is tettem fel most ezeket a képeket.
Sajnos, az árak minden téren nagyon emelkednek...

Monica írta...

Akkor én ráérek :D
Majd ha kész lesz a másik három, akkor majd megnézem :)
Igazából kettő közül nem tudok választani, és úgy gondoltam,hogy akkor inkább várok.

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Épp csak bekapcsoltam egy reciért a gépet, és mit látok? választhatok valamelyik medálod közül? fantasztikus vagy Ildi !! köszönöm a lehetőséget. Meg azért olyan "izé" vagy :DD sokkal egyszerűbb lenne számomra ha kiosztottad volna! Most hogy döntsek ennyi szépség közül ? mindegyik gyönyörű!Szóval talán a február 24-i párosból szeretném a felsőt (azt hiszem :DD)köszi!! puszi!! szép napot (hétvégét!!)

Zsófi írta...

Kedves Ildi!Köszönöm a játékot, és az ajándékot is!:-)Amelyik medált kinéztem azt már elvitte Cimbilimbi (ha jól olvastam)és most nem vagyok benne biztos melyik is van meg és melyik nem. Lehet én is megvárom még a félig készeket, és esetleg akkor pontosan megmondhatod, még melyikek vannak meg.(sajnos csak most értem ide, nem volt internetünk, most is alig jött be az oldalad...)köszönöm! :-)

Kathy írta...

Gratulalok a sok fincsi recept bekuldoinek! :))
Ezek az angyalkas kepek csodalatosan szepek, bajosak, kedvesek! Igy csak irigykedni tudok:))
Egy kisse megkesve is Isten eltessen nevnapod alkalmabol!!!:))

Tiffanylda írta...

Cimbi, tiéd, amit elsőnek kinéztél, a sötét lila, patina nélküli ezüstös tekervénnyel...
Zsuzsié a "cirmos", zöld gyöngyös, ha jól értettem. Szóljatok, ha nem!!!
Mónika, Zsófi, sajnálom... Maradt 3 db! Készülnek újabbak is, arra várnotok kell.
Azért levontam a következtetést!:) Legközelebb osztás lesz, ahogy Zsuzsi írta!:))) Feltéve, ha lesz legközelebb...

Kathy, én is nagyon szeretem az angyalkákat! Képzeld el, hogy ezek egymás alá vannak festve, egy hosszú, keskeny falemezre. A képek nem adják vissza a szépségét eléggé...sajnos!

ancsapancsa írta...

Utólagosan is boldog névnapot kívánok!

Az a mandala csoda szépp!Era biztosan mozaikba öntené. Majd megmutizom neki.

Pálfalvi Zsuzsa írta...

NAgyon köszi Ildi az ajándékot!..és én meg nem is köszöntöttelek meg! Boldog névnapot (bocs hogy utólag :()

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons