2011/03/29

Díjat kaptam!:)

Erika  megajándékozott egy kitüntetéssel, aminek nagyon örülök és köszönöm szépen, hogy én is szerepelhetek a tíz "kiválasztott"  között!
Szeretném mielőbb tovább adni!
Lehet, hogy nem leszek túl szabályos - rengeteg blogot kedvelek -, de most többnyire olyanokat jelölnék meg, akik vagy nemrég kezdtek, vagy nem is értem miért, de tehetségükhöz képest  igen csekély látogatottsággal bírnak. Kérlek, nézzetek be hozzájuk! Nekem nagyon tetszenek!
A "régi barátok" szintén..., de a tíz behatárolja a lehetőségeimet, nem beszélve arról, hogy az "öreg" blogosok közül nem is szereti mindenki, ha díjakkal "molesztálják"!:))) Megértem...

Szabályok: 1. megköszönni - ha nem lenne evidens...
                  2. bejegyzést írni a díjról
                  3. továbbítani 10 blogtársnak, akiket kedvelsz

Az én jelöltjeim:  Csilla
                               rushhour
                               Tündértanya
                               Gréti
                               Szegusz                     
                               Zsu
                               Bemka       
                               Pinga műhely
                               Susu
                               A két kezem öröme

9 megjegyzés:

Halász Csilla írta...

óóóóóóóóóóóóóóóó......
és én vagyok az első...
köszönöm szépen!!
de nem biztos hogy lesz 10
dijazottam....meglátom..
megnézem a többieket is.:)))

erikastyle írta...

Kedves Ildikó! Bocsi! Bocsi! Bocsi!!! Ne haragudj! Egy életre megtanultam a nevedet! :)))
Szia! Erika

Tiffanylda írta...

Csilla, örülök, hogy örülsz!:) Próbálj keresgélni a tetsző blogok közül, rengeteg van!!! Egyébként - nem akarok ünneprontó lenni, de - hogy a te neved az első, az mindegy, mindenkiét oda szánom - ez ne szegje kedvedet!!!:)))

Erika, szó nincs haragról!:)))Ugyan!!! Csak gondoltam, jobb ezt tisztázni! Egyébként a tiffany utáni "el" betű, valóban betudható egy nagy I-nek is és máris Ida lesz belőle..:) Kösz a megértést!

Cimbilimbi írta...

Ildimu minden díjat és szépet és jót megérdemelsz :) És köszönöm, hogy elkalauzolsz csoda blogokra, még csak hármat néztem végig de annyi szépet láttam már hogy ihaj, és olyan kedveseket írnak, hol vihogok, hol a könnyem csordul ki! Küldök neked én is egy kedveset, most kedvenc (bocs hogy csak így bemásolom, eccerűbb :))
http://www.youtube.com/watch?v=zsgcXZzu6io&feature=related

Tiffanylda írta...

Ó, Cimbi! Aranyos volt, szerettem nagyon! Most utána is néztem és mindjárt letöltök egy kottát!:)
A kedvenc mondása: "Utálnék absztinens lenni. Képzeljük el, hogy reggel felkelünk, és lehet tudni, hogy ennél jobban már nem is fogjuk érezni magunkat."
Benedeknek megmutatom ezt a számot, egyből beindul!:)))

@x írta...

Senkit, de senkit nem akarnék megbántani !
kapok értesítéseket - (telefonon, vagy más módom) "miket nyertem !" - vagy nyerhetnék. Válaszom mindig az, kösz" ! Adják nálam ... azt jobban megérdemlő embernek ! ( A napokban "nyertem " valami 2-3 napos "hétvégét"... nyertem "edényeket" -és lényegtelen.
Tudom !- a "ti játékotok" nem egészen ilyen... de akkor is !
Más : vannak "elég magas" kitüntetéseim (is) - amikért pl. Bp-re kellett utaznom - anno. Ma már - nekem - lényegtelem, hogy ki adta át -és milyen körülmények között. ( Nem fogok "díszpárnát" (?) sem csináltatni nekik...) - temetéskor. Szóval : ismétlés : nálam már több éve tart ?- az a sokat emlegetett ... Ancsel Éva : Hogyan kell harangot önteni ? (Google)- magánügyem : minél több lenne a "sikerem"- annál pesszimistább vagyok.
Más : nem egy írótól olvastam/hallottam : egyáltalán nem érdekli őt/őket ! - hogy olvassák-e,- vagy sem. Elfelejtettem, hogy mennyi blog lehet (ma) kies hazánkban ?- ...sok.
csak egy tipp : mert én "egyedül élek" - kb. heti 5 napot !- azért ti mennyi időt töltötök a számítógép előtt ?- naponta ?
Választ nem várok !- de őszintén!- az önvizsgálatot ! :-) :-)

bemka írta...

Köszönöm Ildi :)

Unknown írta...

Kedves Ildi,
Köszönöm szépen!
:)

Tiffanylda írta...

Bemka, Rushhour, ne köszönjétek, hiszen én örülök, hogy rátok találtam és csodát láthatok!:) Csak lássák minél többen!!!

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons