2011/02/03

Szoknya...,

....amin megakadt a szemem. A fotó sajnos nem sikerült élesre, de kíváncsi lennék, hogy ki, milyen mintára tippelne?  Hímzősök, varrósok előnyben!:) Ez kivételesen nem játék, csak amolyan tippelgetős...
Nekem nagyon tetszik!

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szokás szerint meg ne sértődjetek!
Még mindig rácsodálkozom (?) kinek- mi mindenre van ideje !- bár magánügy ! lehet, hogy felettem "megállt az idő ?"- a legtöbb ilyen témáról - elegendő az, amit látok a tv-ben.
Azért is bocs', hogy nekem pl. (erről) jutott eszembe (...) (sic!) - láttam "ruhákat" ... aztán egy szóval nem említették - közben - hogy mi is az a "szavasztika!" - miközben a motívumok között látható volt. (fiatalabbak : Google- Wikipedia- ilyesmik)
Bocs'- nem a témához tartozott ?- vagy ellenkezőleg ? -
és egyetlen hozzászólót sem akarnék befolyásolni !

Monica írta...

Nem tudom, nagyon ismerős minta. Először vásárhelyire tippeltem, de aztán elvettettem. Fogalmam sincs. Viszont én is mutatok valamit, nézz be hozzám!

petitange írta...

Én sem tudom, viszont gyönyörű!

Gopál írta...

Nem lehet görög? Olyan szép lenne a hegyen egy fehér ház előtt ülő nénin, aki az olajfa árnyékából nézi a kék tengert arra távol. Bár, elég melege lenne a fekete harisnyában.

Tiffanylda írta...

Kapaszkodjatok, jön a megoldás!:) Ausztráliában pár éve ez a szoknya nagy divat volt. Ma már nem számít menőnek, de az unokahúgomnak még igen.
Szerintem egy kis kalocsai beütés is van a görög mellett, nem, Gopál? Sok minden van benne, nekem nagyon tetszik!

l.móni írta...

Én kalocsaira tippeltem:))

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons