2011/02/25

A mai nap, képekben







6 megjegyzés:

Timike írta...

Igazan tartalmas nap, ha jol latom, makos teszta, ha igen akkor most irigykedem, de igazabol ilyen egy gyereknap.( eltuntek az ekezetek).

Névtelen írta...

Egyik madáretetőm hasonló,- az a fehér nyírfa ? - Sajnos az idei szezonban szinte egyáltalán nem volt cinke !- van : veréb (sok) fekete rigó (nem nagyon megy etetőbe)- és gerle. (Ja !- meg az egyik szomszéd házi galambjai - győzöm elkergetni őket!)-
Tipp: én a (fehér) madáretető alá hozzákötöttem egy hosszú,muskátlis láda alátétet! - azáltal kevesebb mag (héj) szóródik szét,- ill. több madár is odafér ! Egy hasonló alátétben pedig víz van nekik kirakva.- földre. (Bár elég macerás, tisztán tartani, befagyástól "óvni"- ilyesmik.
Egy bokor tövébe szoktattam a f.rigókat!- (van, hogy majd egész nap ott "gubbasztanak!" ) :-) :-)

Névtelen írta...

Látva azt az útjelző táblát (vagy mit) Bizalmas ! Ha estefelé megyünk az M6-on hazafelé - és "eszetlenül" mennek/jönnek más autósok... szoktam bentről-a kocsiból -párat "villantani" a fényképezőgéppel! Hát... azt követően szokott is rend lenni ! :-) :-)
Megjegyzés . azzal, aki vezeti az autót (férj?) előtte megbeszélni!- mert a mi kocsinkban is volt meglepetés !- mert kezdetben én sem szóltam róla ! :-) :-)

Piros írta...

Jól eldugtad a gyerekeket a sárkány ill.tehén mögött, alig tudtam "kibogozni" a képet ! Biztos jól szórakoztak Nálad az unokák.
Piros

Tiffanylda írta...

Timike, mákos kevertet sütöttünk délutánra - GK2 Zsófi mákosa, isteni!!!- és tonhalas spagettit ettünk ebédre!:) Jó volt együtt!:)

@X, nagyon pöpec az ötleted!:DDDD Azt már le se merem írni, hogy egyedül ültem a kocsiban és ott éppen meg kellett állnom, hát fotóztam egyet!:( Aztán én jobbra kellett, hogy menjek... Arrafelé is alkalmazható a vakuzás, de sajnos leginkább én szoktam beijedni, nem ok nélkül!:(
Más. Hozzánk a cinkéken kívül sok, szép madár jár és amit kikotornak az etetőből, azt a földről felkapkodják a "proletárok"! Állítólag fogynak a verebek... Én nem úgy látom! A hájat szeretik legjobban lecsipegetni a nagyobb madarak, nem is tart soká!...

Piros, nem én dugtam el a gyerekeket, hanem utálják a fotózást!:) Jó volt bizony!:)))

Kőrösi Mercédesz írta...

Mozgalmas, szeretem:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons