2011/02/10

Az ígéretem...,

....hogy farsang ideje alatt másnaponként készítek egy karneváli, ill. farsangi tiffanyt, a harmadik után abba is maradt!:(
Felesleges ilyeneket mondanom, hiszen képtelen vagyok tartani a szavam, "mert nálunk mindig történik valami" - ahogy Janikovszky Éva mondta... /nagyon szeretem a könyveit!/.

Legutóbb történt ez a medálba szerelmesedés... Nem megy! Be kell látnom, hogy ha szépet akarok és pontosat, akkor ezt ki kell kísérletezni, ami sok idő! Most szünetet tartok, mert ellenkező esetben elfogy a türelmem és akkor úgy felbosszantom magam, hogy feladom, kidobom, eltüntetem!... Jobb a békesség!
Ezért, ma témát váltottam  és nekiláttam a negyedik maskarásnak,  majdnem be is fejeztem.Ez most fehér szerű üvegből van, de ha rásüt a fény a turbánra, gyönyörű! A képen nem is nagyon látszik, de az üveg hepehupás felszíne  megtöri a fényt és csodás! Nem a munka, az üveg!:)))  A hölgyike még egy kis kozmetikázásra szorul mert eléggé meg van szeppenve :))), de már elfáradtam, holnap vidítok rajta!:) 

Ki kéne találnom azt is, hogy ugyan mi a csudát kezdek velük?:) Szerintetek???


12 megjegyzés:

Szegusz írta...

Ildi!!! Csodás ez is!!!!!

Janikovszky Évát én is nagyon szeretem! :D

ancsapancsa írta...

Janikovszky rajongás közös bennünk! Imádom én is!

Hölgyike nekem így tetszik, ahogy van!

Cimbilimbi írta...

Nem tudom mekkorák a gyönyörűséges hölgyek, ezért ötletem sincs, mire lehetne "használni" őket, talán nézegetésre, vidámodásra :) Bármi is lesz, szépséges mindahány! És ha már karnevál: más műfajban, egy kedvenc alkotás: , nézz körül a blogon, ha időd engedi!

Cimbilimbi írta...

hö-hö, azt hittem be tudok másolni egy hivatkozást, hát nem :D Akkor nekifutok ismét: http://tuzpadka.blogspot.com/2010/11/velencei-kovet-ajandeka.html
Valaki tud segíteni, hogy kell egy hivatkozást bemásolni úgy, hogy ha rákattintunk oda is vigyen?

Tiffanylda írta...

Szegusz, Ancsapancsa köszönöm a biztatást, akkor talán ne is javítsak rajta? nem lesz nehéz lebeszélni róla, mert időszűkében vagyok....

Cimbikém...., megnéztelek és gyönyörűséges dolgokat művelsz!!! Nézze meg mindenki!!!!!!
Köszönöm a címet, ragyogó!:)

Piros írta...

Nagyon szépek a farsangi arcok. Talán lehetne belölük egy nagyobb képet csinálni mert nagyon mutatósak. Piros

Tiffanylda írta...

Köszi, Piros!:) Egy baj van csak, hogy én nem szeretek képeket csinálni, csak ha ablaküveg lesz belőle! Én csak úgy szeretem, ha átvilágítja a fény, legyen az lámpa, vagy Nap, mindegy nekem, de az kelti igazán életre!
A tálak, dobozok egy más kategória.

Cimbi, egyébként durván 8x8cm mindegyik darab. Kicsik.

Piros írta...

Én is egy ablak-képre gondolok, mert úgy a legszebb, ha átvilágitja a fény. A három képet össze lehetne valamilyen kerettel foglalni és egy ablakra felakasztani. Piros

Tiffanylda írta...

Igazad van, gondolkodóba estem!...
Még egy baj van, hogy a téma eléggé szezonális!:) Tavasszal,nyáron furcsa lenne. Illetve minden évszakra kéne jellemző ablakképeket készíteni, ami leakasztható!:)

Mikor láthatjuk a te szépségeidet egy blogban? Ideje lenne!!!

Kicsoda írta...

ez csonyoru!! mi lenne ha mecsestartonak csinalnad? akkor a feny is atvilagit rajta es be tud illeszkedi majd minden stilusu lakasba. sot, mivel a gyetya langja mozog meg tunderesebb lehet.
Ps: a medal, amit kuldtel, annyira az en szinem, hogy hetente min egyszer rajtam van:-) es nagyon megdicserik!

Tiffanylda írta...

Köszönöm, ez is jó ötlet! Meglátjuk, hátha születnek még újabbak!..

Talán az zöld volt,az elsők közül, ha jól emlékszem, de biztosra nem mennék! Nagyon örülök, hordd egészséggel, mint Peti a tatyót!!!:)

ancsapancsa írta...

Szerintem ne változtass.

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons