2011/01/01

Szilveszterből az Új Évbe...
19 megjegyzés:

Cimbilimbi írta...

Hű, nyami! De jó, hogy a fülemig vagyok én is finom kajával, különben most igencsak korogna a gyomrom! Látom Ildimu a testnek megadtátok ami kell, és biztos vagyok benne, hogy a lelketek is megmelegedett :)

batorba írta...

Boldog új évet! unokákkal töltöttéttek a szilvesztert????:-)) Mi is gyerekeztünk, de azért belefértek a barátok és az unokaöcséim is. Most meg punnyadunk...illetve én varrok.:-)) Puszi!

Ildi írta...

Adrimu, a léleknek is adtunk, hiszen gyerekeinkkel, unokáinkkal voltunk - hiszen alig látjuk egymást!:)))) -, meg aztán a gyerekek lefektetése után még játék és vigalom is volt!:)) Sajna, nem fér minden fel a blogba..., talán nem is baj!:) Jó volt!!!

Csilla, Nektek is B.Ú.É.K.!!!
Most nem jött össze a baráti társaság, mert többen máshova voltak hivatalosak. Nekünk viszont mindig kéznél van egy-két gyerkőc és unoka, úgyhogy bármikor tarthatunk egy nagy bulit!:)
Mi is pihenünk, ma ilyen nap van, erre való!:)

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Itt is BÚÉK ILDI!!!:) De jó is az ha kéznél vannak a szeretteink:)!!

Tímel írta...

De jó,hogy nem vagyok egy nagy evő:) Nagyon csorogna a nyálam a látványtól:)
Amint olyan spirituális magasságokba emelkedem, hogy elég energiát tudok összemeditálni magamnak, tuti nem eszem többé:) Néha egy kis sütit talán:)

Ildi írta...

Köszi, Zsuzsa, Neked is!:) Jó bizony, ha van család kéznyújtásnyira!:)

Tímel, az evés örömforrás! Bár, igazad van, én is elélnék - egy kis??? - sütin!:))) Mit csináljak, ha nem tudok spirituális magasságokba emelkedni? Csak nem fogok szégyenszemre éhen halni!!!:((

@X írta...

Utóüzenet :
Utóüzenet
[...miért jut mindenről eszembe a telekadó bevallási adatlap ?...]
Bocs'

@X írta...

csak semmi aggodalom!
Lenne más gondolatom is (...) Bocs' ha nyári fotók linkjét nem írom be. (Pécsi vásár) - szóval ma : 2011.01.02.(vasárnap) is van vásár ! ("Kimozdulási tipp! (?) ) - lásd még : vásárnaptár (Googleba írva) stb.
Tipp: (bocs') lassan kezdődik a "báli szezon!" - (hölgyek figyelmébe M) - pécsi időpontok már a neten! (ill. írta az ÚDN is )

@X írta...

Ezért is elnézést ! Nem tehetek róla (?) - az első foto "inspirált" (?)...késztetett (?) "Számolgattam"... bár abban sem vagyok "jó"... de pl. Nagyszüleim már (?)45 éves korukban - a Szüleim 55 éves korukban - lettek nagyszülők/ (lett az I.unokájuk) - én meg... esetleg/tán' lehetek 64 éves koromban ?- persze, mindenki esete más és más... (csak jutott eszembe) -
és talán ezért "nehéz" "közös nevezőn lenni" unoka-ügyben ?

Kicsoda írta...

Mi most `csak` a gyerekekkel szilvesztereztunk, de allandoan azt erzem, hogy ahol en mar eszre sem veszem az oromot ok igen, es nem engedik, hogy mi kimaradjunk belole.
Jo az, ha mindig van keznel par gyerek a vidamsagra:-)
Nagyon boldog uj evet Ildikem!!

Ildi írta...

@X-nek köszönöm az utóüzenetet!:) majd az unokák is jól fognak szórakozni vele!:D
A vásár most eszembe se jutott!...
3.téma: nem csak a kortól függ, hogy milyen közel kerülsz az unokáidhoz! Szerintem. Ez egy hosszú téma lenne!:)

Kicsoda, úgy gondolom, hogy a kis gyerekek, fiatalok társasága tartja az embert "fiatalon". Igen, megmutatják az örömöket, aztán együtt örültök! Ez a legjobb az egészben!:)

Tímel írta...

Életem kedvenc szakasza a főiskola volt, seni nem kárált, mert egy nap csak 3 kakót ittam:) Nekem ennyi elég a működéshez, és 10 percnél többet nem vesz igénybe napi szinten:)

Azért egyszer szívesen átélném az evés örömét. El tudok csábulni egy kis sült fetától,pitától és dzadzíhitől, de ha nem lenne többé, nem hatna meg túlzottan.
Viszont ha nem kapok tejet-cukrot-kakaót reggel,akkor nagyon nyűgös vagyok egész nap:)

Ildi írta...

Nekem nem kell kárálni, mindenki jóízűen eszik, iszik és van TÖBB olyan is, aki ha nem kap reggel kakaót, hát ne kerüljön senki a közelébe!:)))
Sajnállak, hogy nem érzed át az evés örömét! Bár voltak receptek, amire reagálva másként festettél!:))) Mák mákkal, édes édessel, stb...:)
A napi három kakaó praktikus, de ha mást nem, legalább xxxx Lux Fényt kellene enned, hogy megállj a lábadon!!!:))) Bocsi, én nem értek ehhez, túl jó az étvágyam... Sajnos!:D Most kezdem éppen a "nagytakarítást"!:(

Tímel írta...

Vannak ízek,amiket szeretek,és gondolkodás nélkül választom őket,főleg ha valami ismeretlen az altarnatíva:) Nem szívesen kóstolok új ételeket.
A süteményekel más a helyzet:) Bár igazándiból azokat is inkább készíteni szeretem, és még nyersen megenni a részem:)
A mákot kifejezetten szeretem:) A diót is:) Olajos magvakat. Azt mondják válogatós vagyok. Biztos igazuk van:)
Innen nézve úgy néz ki a történet, hogy pont azt eszem, amit megkívánok, nahogy ez kb.10 féle ételből választást jelent, az más kérdés:)
Az egyszerű ételeket szeretem, minimális fűszerrel, semmi csípős vagy egzotikus, ne legyen zsíros. De a legjobb, ha a hozzávalókat megehetem nyersen:)
Nem is küldtem egyetlen étel receptet sem:):):):)
Nálam a kakaó a főfogás, és az élet értelme:) Viszont már 30egykét éve hagyomány nálam minden nap:)

TIFFANYLDA írta...

Na, nem bánom, elküldöm a véleményemet a kakaóról!:) Még jó, hogy a csokira is vonatkozik!!!:)
http://divany.hu/eletmod/2011/01/02/az_istenek_eledele_a_kakao_2._resz/
Másolhatsz, de megéri!:D
Mellesleg, ha elárulod, hogy kell egy "élő" linket ide betenni, még jobb lenne!:)

Gopál írta...

Tímellel teljes egyetértésben csatlakozom Tiffanyldához. Azaz:70 kilométeren nekem is fél liter kakaó a fogyasztásom, de utána viszont jöhet minden, mi szem-szájnak ingere.

Tiffanylda írta...

Nana, Gopál, azért az utolsó 3-4 szó inkább rám vonatkozik, nem a totál vegákra! Bocsi!:)

Tímel írta...

Elolvastam:)
Élénkít és leviszi a vérnyomást egyszerre? khmkhm:)
Bármit is iszom,imádom:)
Az tény, hogy a vérnyomásom 100/60 is van, ha nagyon ideges vagyok:)
Hogy ez kakaó vagy sem...ki tudja:)

Kommentbe nem tudom hogyan kell linkelni.

@X írta...

Bocs'- akik nem ismernék :
Mi a bajunk ?
Ráérőbbek : Google keresőbe elég annyit beírni, hogy : A magyarok elégedetlenek és ott elolvashatjátok, hogy még mi mindennel !
Persze, senki "örömködését" nem akartam ezzel rontani.

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons