2011/01/07

Farsangra hangolódva...

... elkészült az első, mini kép, egy karneváli szereplőről, amiből még nem tudom mi lesz!? Mécsestartó egyik oldala, vagy ablakdísz? Egyiknek nagy, másiknak kicsi. Majd útközben kiderül! Tervezem a többit.
A legjobb érzés, a valamikor tanult tradicionális üvegfestés alkalmazásának használata volt az arc, szem, száj kialakításánál!
Átvilágítva - egy tiffany lámpa oldalára tettem - közelről még nekem is tetszik! Egyébként - érdekes módon - eléggé semmitmondó, a 8x8 centis nagyságával... Az én monitoromon az eredeti nagyságot látom. Gondolom, Ti is!

9 megjegyzés:

latinka írta...

Húúúú,ez "nem semmi"! Gratulálok!

Szegusz írta...

Ildiiiiiiiii! Ez csodás!!!!!! Szuper vagy!!!!

Cheeks írta...

Nekem tetszik :)

Gopál írta...

Karády Katalin jutott eszembe, ahogy megláttam ezt az arcot. Annyira mozgalmas a kép a sok hullámos vonaltól, redőktől. Nagyon "bulis" az egész. Jó év lesz az a 2011. Igaz?

Tiffanylda írta...

Nagyon hízelgő, köszi!:) Hááát, ami az új évet illeti, reménykedjünk!!! Aki számmisztikával, s egyéb érdekességekkel foglalkozik, biztos már rég tudja!...

Tímel, nem tudsz valakit? Jó lenne tudni, hogy készüljünk!?:)

Tiffanylda írta...

Latinka, Szegusz, Cheeks, köszönöm!:)
Jön a többi is, amint időm lesz!

Pálfalvi Zsuzsa írta...

Nagyon szuper a kép! Különös erőt látok a szemében!Hülyeséget kérdezek ? lámpa nem lehetne? :DDkis lámpa:)Nekem van számmisztikás barátném! Idecsődítem Nektek (megpróbálom:))

PHE írta...

Hello!
Zsuzsa rászedett, hogy jelentkezzek a számmisztikai tudományommal. Nagy tudományom nincs, csak 4 könyvem. Azokból szoktam ügyködni. Eddig még minden bejött. Újév napján Tarot kártyát raktam a barátoknak. Megdöbbentek. Ahhoz pedig nem értek annyira. Nagyon nehéz összekombinálni a lapokat.
Van blogom is, ha esetleg valakit érdekel. Szülőknek szertenék segíteni ezzel-azzal, mert hogy tanító vagyok. Kérdezzetek, hátha tudok segíteni. Üdv.
www.tanitonenijegyzetei.blogspot.com

Tiffanylda írta...

Zsuzsa, kicsit szigorú a hölgy tekintete, valóban!:))) A többire válaszoltam fentebb!
Köszönjük és köszöntelek PHE!!!:)
Nekem spéci nem kell 4 könyv, egy mondattól is meg tudok döbbenni!?:DDD
Mi kell hozzád, hogy lássam az új esztendőm beosztását???
Benézek a blogodba, rám fér egy kis okosodás!:)

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons