2010/12/10

Kera ajándéka....

Úgy látszik, sokat foglalkoznak a Gaszto kukker játékkal, illetve olvasgatják, talán ki is próbálják és izgulnak - velem, velünk együtt - az eredményért!:))) Az a jó!!!::DDD
Látjátok, szerencse, hogy nem hirdettem még eredményt, sorra jönnek a felajánlások!!!!:)
Hétvégén "lehull a lepel", az biztos, csak szombat munkanap...:(  Valószínű, a pihenőnapon, mert akkor talán mindenki a gép előtt lehet!:)

Ma ismét érkezett egy felajánlás, amit Kerától kaptunk.   http://szappankonyha.blogspot.com   Nagyon szépen köszönjük!!!:)
Vajon ki lesz a szerencsés, aki kényeztetheti magát a bodza - dióolaj, kecsketejes háziszappannal?:)
Karácsonyfáját ki díszítheti ezzel a csodás, horgolt angyalkával? Hamarosan kiderül!:)

4 megjegyzés:

Cimbilimbi írta...

Jaj, ugye a Cimbi nevű kommentelők között fogjátok kisorsolni :DDD Kera szappankáit annyira kergetem a blogoszférában, most már csak a leloholt blog-kilométerek okán is :)

Tiffanylda írta...

:DDD
Nehogy Te nyerd, mert le nem mossák rólam, hogy csaltam!!!:)))

Gopál írta...

Kicsi utógyújtásom van, mert Szabi éppen túlteng nálunk. Szégyen fejemre, de még sose hallottam a fushingról, de az tény, hogy tele tudnám szórni vele a napplit, mert olyan, mint Vivaldit hallgatni Denke Sanyi szerint: " vele mindig süt a nap" .

Tiffanylda írta...

Nnna, akkor meg is találtad a párhuzamot! Megfogalmaztad helyettem!:)
Zenére dolgozom...Olykor Vivaldi is, de bármelyik Brandenburgi a barokk trombitával... Jeee!!! A "patetika" jót tesz!:)) Én ezt megtalálom Freddy barcelóniai fellépését hallgatva is, ott balra, klikk...:)))Meg az összes többiben van valami - nekem...

Üzemeltető: Blogger.

 
Design by Wordpress Theme | Bloggerized by Free Blogger Templates | Macys Printable Coupons